Australia

Vilken trött tisdag det är idag! Denna dag brukar vara lite halvkass av nån anledning... Men men, ingen fara. Solen skiner så då gör det inget att man gäspar lite och känner sig allmänt dassig. Tidig dag på jobbet, lämnade in stövlar och pumps på klackning (tråk), en snabb sväng på Åhlens för att utnyttja en kupong. Ja, det var dagen i korthet hittills det!

Snart ska vi gå och ta tag i tvättkorgen som tornar upp sig likt ett berg i horisonten. Puh! Vi måste bli bättre på att boka tid lite oftare. 3/4 av all tvätt är S träningskläder, dom tar över lägenheten.

Sen smiter jag iväg på ett bodypump pass. Det är ny release idag vilket innebär ny musik och nya tag. Kul med lite förändring, även om jag tyckte om det förra passet väldigt mycket. Bodypump är riktigt bra träning för oss (mig) som inte är ett stort fan av att lyfta skrot på gymmet. Man får den där nödvändiga styrketräningen man behöver på ett lite roligare sätt.

Kvällen kommer spenderas med S och lite planering inför vår kommande Australien-vistelse. I höst packar vi ihop allt vi får med oss och drar iväg ett år. Kanske mer, who knows mate ;) Vi tar också tillfället i akt för att kolla på Kidmans senaste pärla med namnet, ja just det, "Australia": Den ska tydligen vara jättebra, säger dom. Blir en kväll med roliga drömmar och planering för den närmsta framtiden. Härligt!

St Kilda Beach i Melbourne - här kikar vi lite smått på lägenhet:



Melbournes stadskärna:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0