Fredag eftermiddag

Hej hej!

Står ni ut med några tråkiga, bildlösa inlägg till? Ja det får ni nog göra. Ganska smidigt ändå, som att sms:a ungefär. Får inte börja lata mig med bloggen även om det lockar ibland.

Idag har vi vart slappa, blev sent igår. Jag var hemma från jobbet vid midnatt och då är man ju uppe i varv som bara den. Försökte läsa lite, men tröttnade och då fanns det ju inte så mycket annat att göra än att försöka somna. Trååååkigt. Stian satt uppe med nåt nytt dataprogram han har hittat, så när han kröp till kojs var väl klockan tre eller nåt. Men det är nog bra att vi lär oss att vända lite på dygnet med tanke på att Fotbolls VM börjar snart.

Nu ska vi laga nån go mat och sen blir det kaffe på Starbucks (ett måste, Stian vägrade gå på nåt annat ställe). Senare ikväll är det bio: Hot Tub Time Machine. ... Lagom film, som vi nog kan smälta idag utan att behöva tänka för mycket. Kanske en drink på Carlton Club med en av Stians arbetskamrater som ska flytta till France. Vi får se, vi får se...

Ha en fin start på helgen! Höres!

Kommentarer
Postat av: Anne-Britt

Helt ok med blogg uten bilder Nina, du skriver så bra og bilder har vi jo fått i bøtter og spann!

God helg, og dere får bare kle på dere nå når vinteren nærmer seg, hi, hi

Anne-Britt

2010-04-30 @ 20:43:55
Postat av: Kari og Jan

Takk for at du er tilbake på nett igjen.

Dagen blir ikke den samme uten ...(Egentlig en reklame for avisen VG.) Vi har sett så mange flotte bilder hittil, så det går bra noen dager uten. Kanskje vi blir bedt til Sarp på bildevisning til sommeren? Her begynner våren å komme for fullt. Vi kjørte en tur i dag, da så vi bjørka begynte å få grønnskjær. Et koselig vårtegn. Til søndagen skal vi på konsert. Drar til Hamar (må overnatte) for å se og ikke minst høre, Jose Carreras. Dette blir en once in a lifetime opplevelse så vi gleder oss stort.

Følger med på nyhetene for tiden. Håper det blir rolig (lugnt) i Bangkok til dere skal dit.

Klem til dere begge fra oss to i Halden

2010-05-01 @ 01:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0