Vardag igen

Föräldrarna har precis åkt iväg mot flygplatsen, och deras semester är därmed slut. Vi har haft många fina dagar tillsammans, och de tyckte nog det var lite sorgligt att lämna Melbourne, solen och stranden. För oss blir det vardag igen, vilket betyder: laga mat hemma, träna, städa, jobba osv. Som vanligt helt enkelt. Vi har nämligen också haft lite semester under dessa tre veckor, speciellt Stian som jobbat mindre än han brukar.

Vi har nog cirka 1000 bilder på datorn nu, och jag ger er en liten försmak från vår Road Trip på Great Ocean Road. Lita på att det blir mycket bilder den närmaste tiden, puhh... Lovar att skriva och berätta lite mer då också.








Kommentarer
Postat av: Anki

Hej Ytterligare flera härliga bilder. Roligt att få ta del av er resa i Australien. Nu har vi varit på Gran Canaria (som ni säkert vet).Det var helt enkelt underbart, varmt och härligt. Jag och Angelika var och träna två dagar, Flow. Ett härligt blandpass. Synd bara att en vecka går så fort. Nu har snön börjat att försvinna. Vi börjar få plus grader :) I helgen sägs att vi skall få 10 grader.

På radion har man informerat om att man sett två tranor vid Hornborgarsjön, då är våren på väg. ha det gott kram Anki

2010-03-19 @ 18:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0