Live your life and make the most of it

Hej hej!

En lat fredag här hos mig. Precis avnjutit en liten kopp kaffe, och om ett tag blir det att sätta igång med lite middag. Lasagne står på menyn. I eftermiddag blir det träff med Linda i stan, fika och prat i solen räknar jag med.

Visst går dagarna lite lättare nu? Visst är det roligare att planera saker? Visst har man mer ork?

Livet är en konstig sak. Plötsligt och ibland, om så bara för en liten sekund, så hittar man den där lilla motivationen och pushen i rätt riktning som man behöver. Små sekunder av lycka visar sig och sprider glädje i hela kroppen. Jag lever för dom där små guldkornen som kommer ibland. Ofta kommer de utan förvarning om man bara låter det ske, och inte tänker efter så förbaskat mycket. Så länge man tillåter sig att känna ilska och irritation så kommer glädjen också mer till sin rätt.

Jag hoppas att nån håller med mig om detta och känner samma.

Ibland blir jag jätte-jätte-jätte-glad av fina små saker som jag ser. Materiella ting då... Inte själva konsumtionen i sig, men bara att se på dem och veta att det tillverkas så söta saker, typ haha... Då kan jag bli lite sådär adrenalin-påslag-glad.
Materiella ting som säger nåt och kanske betyder lite mer? Kanske påminner dom oss om sådant vi lätt glömmer? Så när jag ändå var inne på mitt favoritsmycke (se inlägget nedan) så fortsätter jag i samma anda.

Söta små armband med budskap från kyssjohanna.se:




Lady B

Vilken helg! Sol i sikte, och massa kul har blivit av. Påsken var en fin tid i år. Fick till och med leta efter lite påskägg i trädgården. Pappa kunde inte hålla sig, han var bara  tvungen att gömma lite av gammal vana.

Ville egentligen bara tipsa om lite söta nyheter som finns på accesora.se. Ett nytt märke med ursöta armband: Lady B. Borde passa Bella perfekt, en bortskämd Queen B (lite gossip girl-känsla på det). Hur som helst så är, och förblir, armband mitt favoritsmycke. Varken örhängen, halsband eller något annat inom kategorin kan slå ett riktigt snyggt armband.

Here goes Lady B:


Bakom mina solglasögon

Vår i luften och solglasögonen är på! Hur mår du idag?

Även om söndag inte är min favoritdag, så får man försöka njuta av lugnet. Njuta och bara vara. Det är en sådan dag som många gånger bara flyter obemärkt förbi, och ofta gör man inte så mycket. Kanske stannar man upp och tänker mycket, det gör åtminstone jag. Tänker på vad jag uppnått och vad jag vill uppnå framöver. Ofta blir det tankar som inte leder nån vart och bara virrar till det i mitt stackars huvud. Livet är allt en krånglig, svår och ibland smått underbar gåta...
Man får hitta sina egna inspiration-och motivationskällor när man har en typisk söndag-tänkaredag. S är en av mina idag. Och att ligga och läsa lite. Så det blir det nu: en god bok och en pojkvän som fotpall.



Pasta al forno

Wow! Vi har precis lagat vår första måltid med rödvin i. Fattar ni? Vin i maten. Det känns sjukt vuxet och stort på en och samma gång!

Skapelsen står i ugnen, och om 20 minuter vet vi om den blev lyckad - vår egen Pasta al Forno.

www.recept.nu <--- om ni vågar testa

RSS 2.0