Partylook

Lockigt hår, sotiga ögon, guld, svart, skimmer - thats me tonight!

Älskar att göra mig iordning! Man får hoppas det blir som man tänkt sig.

Hur ska ni se ut?



Happy new year

Årets sista dag, och sista blogginlägget för 2008. Första på länge dock :)

Skönt att vara utan bloggen ett tag. Blir lite naturliga pauser ibland. Sen kommer man in i ett riktigt skrivstim när det är hur kul som helst. Så man kan ju satsa på att 2009 blir ett riktigt bloggår, även om jag antar att 2008 var då som alla de stora bloggarna slog igenom. Tjejernas år med andra ord!

Nästa år får väl bli det bästa, som man alltid säger. Men då får man bannemej göra något för att det ska bli det bästa också, eller hur? Göra något åt sin situation liksom, och ändra på de saker man är i stånd till att ändra o.s.v. Komma ur dåliga cirklar och vanor och bryta sig lös, om det nu är det man vill. Rensa upp. In med det nya och ut med det gamla.

Jag är inte den som brukar ha nyårslöften. Kanske lite i det tysta, men inget officiellt. Däremot brukar jag tänka på saker jag vill göra, uppnå eller fortsätta med. T.ex. att fortsätta med träningen på samma sätt som det sista året. Sådana saker. Goda vanor liksom, dom ska det fortsättas med.

Något jag tycker alla kan lova är att bli snällare mot sig själva. Inte döma sig själv för hårt och inte pressa sig in i det yttersta. Låta kraven hänga fria och skapa en bra organisation för sig själv. Planera mera, och strukturera upp saker och ting som hänger löst omkring dig. Att ha saker att se fram emot är viktigt. Punkta upp några roliga saker som kommer hända under året så du får motivation att stå ut när allt går kasst:

* Jag fyller 25 (lite kul ändå, för några år sedan tyckte jag 25 lät urgammalt.. Nu är man där själv och det känns ganska bra!)
* Små weekendresor ska bli av: Oslo, Tyskland, England och kanske Estland.
* Förmodligen plugga en kurs i företagsekonomi på distans, kul!
* Ha den bästa svenska sommaren någonsin!
* Flytta till Australien med S i oktober, can't wait!

Ja, gott nytt år nu alla! Ikväll blir det middag och fest med vänner för mej! Kameran är med, of course!

Puss puss!


Årets mörkaste dag

Hej julegrisar!

Idag är det visst årets mörkaste dag, huh. Det märks. Klockan är en bit över åtta och det är hur mörkt som helst. Lär väl pågå hela dagen... Men imorn blir det lite bättre, och sen ljusare för varje dag. Faktiskt skönt att det går mot ljusare tider. Efter jul så har man nyår. Men sen då? Januri och februari Oftast brukar de vara slaskiga tider vilket man inte ser fram emot.

Idag kan det i alla fall bli mysigt! Såhär ser dagen ut för mig:

- Packa in julklappar
- Tända fjärde adventsljuset
- Tvätta (stora jultvätten kan man ju kalla det)
- Träna

Och så lite annat emellan. Ni får också ha en underbart mysig dag! Ät mycket pepparkakor och drick litervis med glögg. Snart får man ju inte det längre... Snyft.


Smurfette collection

För ett tag sen skrev jag om Hello Kittys samarbete med MAC. Nu är det visst Too Faced tur att haka på trenden med att samarbeta med en blast from the past: Smurfarna. Ja, tokigt nog! The Smurfette collection.

Undrar om det blir en hit?

Vet egentligen inte om jag tycker det är så himla coolt med sånnahär lanseringar. Lite tudelad måste jag säga. Inget måste liksom, trots att det är lite gulliga förpackningar och så vidare. Jag menar, sminket ligger mest gömt i en necessär. Tja, vi får väl se hur det går...

Godmorgon förresten!


Pepparkakehus

Hemma igen! Norge var mysigt som bara den. Julfeeling all over. Bara en vecka kvar nu och sen är det lilla julafton, och så julafton. Härligt! Man blir som ett barn igen. Ser framemot en mysiga dagar nu med lite jobb, glögg och julmarknad.

Titta på vårt fina pepparkakshus som vi bakade Jag är riktigt koncentrerad, medans andra förstör. Suck. Det står i alla fall här hemma nu (klarade hela den guppiga vägen hem, puh).



Armband

Just nu går Idol-finalen där hemma i Svea rike. Inte för att Idol på nåt sätt är favoritprogrammet (nejnej, oh nej, jag lovar, host), men jag har liksom sett i stort sett alla delfinaler nu. Man har följt de små liven genom blod, svett och tårar. Man känner med dom, och visst får man lite glans i ögonen när flickorna skriker på lille herr Palm?! Vinnare i mina ögon var ju Robin B, men han är ju bortom räkning - tyvärr. Jaja, grattis till den som står som segrare. Båda förtjänar det, men det blir en extra tumme upp för Kevin som kör Bon Jovi ikväll. Det kan inte hjälpas, då faller jag :)

Surfade förbi ett par lovely armband på Accesora. I adore! Det första är från Angela Gothborn och de andra från Rachel Leigh. Jag älskar dom! Jag är en periodare vad gäller armband, och just nu är jag inne i en sådan period. Många, tunna armband är fab! Det sätter stilen liksom och ser sådär lagom oplanerat ut.


Hur snygga?


Avanna

Hey guys!

Tänkte flika in om ett av mina nya favoritmärken: Avanna. Eller ja, jag har köpt en tröja hittills då - men seriöst - det får bli fler! Mjukare och skönare material får man leta efter.

Designen är gjord av Anna Larsson som printar sina egna tryck på American Apparels plagg. Ursnygga! Jag är fast. Den där Anna kommer det nog gå bra för! Det hoppas jag i alla fall. En ny kund har hon fått i alla fall. Att jag älskar AA är väl halva nöjet också.

S tyckte att min tröja såg ut som en gammal urtvättad myströja. Tack før den din jækle norrman, jag tyckte att jag var ashet haha... Jag tror inte han fattar grejen helt enkelt. Det ska se lite sådär medvetet gammalt ut, och så kan man ha lite snygga accesoarer till. Lite old punk meets 80s-glam. Killar alltså... Han verkar inte alls gilla min klädstil nu om dagen, men det skiter jag i ;)

Den första har jag i storlek L, lagom lös och ledig. Den föreställer en katt, med texten "I rule the catwalk" bredvid:



Avanna kostar runt 200-400, ingen fara på taket alltså. Köps just nu hos Nelly, eller via Anna direkt på www.pyttis.blogg.se

Norge

Nu är vi uppe i Norge. Liten sväng för att åka skidor, baka pepparkakshus och umgås me norska släkten. Julmys på hög nivå. Sitter och försöker formulera en önskelista just nu. Lite svårt är det allt. Man kan ju inte dra till med vad som helst :) Tänker så att hjärnan knakar. Man får gå igenom varenda skrymsle i hemmet och tänka på vad som fattas. Typ.

Imorn är det långskidåkning som sagt. Kan bli intressant. Jag och de norska lusekoftorna på tur. Jag lär väl inte passa in i gänget om man säger så. Bra träning blir det i alla fall. Träning har ju vart ledordet sista månaden (med lite undantag för snuviga dagar). Mycket bodypump och afrikansk dans a la rumpskak har det blivit! När man älskar mat och gott får man kompensera det med lite slit helt enkelt. Fast det bästa är väl ändå att man mår så bra när man tränar regelbundet. Man är ju så himla depp ändå i mörkret. Ge mig endorfiner typ!

Ja, detta var lite snicksnack från mig. Kan inte ens lägga in nån rolig bild (fattar inte S nya dator hehe). Gäsp. Får visa bilder på lite nyshoppade saker (nyårsklänning wow!) och spdant när jag kommer hem. Nu ska vi åka in till Storbyen och köpa de sista julklapparna. Kul att kika in lite norsk fashion också!

Go kväll!

Färga hår

Hej era små lussebullar!

Jag har verkligen fallit in i trötthetens tecken, så ni får ursäkta att bloggen hänger lite löst. Gäsp. Men ibland får man sig ett ryck, och det blir kul igen. Like today.

Ett annat ryck man får lite då och då är att man vill färga håret. Helst i nån lite annorlunda nyans än vad man är van vid. Dock inte för annorlunda, man vågar ofta inte gå så långt. Det ska ligga på gränsen liksom, man vill känna igen sitt gamla jag. Med ett litet, litet stänk av nytt. Ett klurigt problem när man sedan sitter där hos frissan är att förklara hur man vill ha det. Visst, man kan ha laddat upp med tusen bilder på alla möjliga kändisar... Men man är hur orolig som helst för att frisören inte ska se bilden på samma sätt som man själv. Man har liksom den där andra bilden också: den i huvudet.

Nästa problem är att frisörerna ofta vill sväva ut och klippa hippa och trendiga frisyrer. Stackars jag som sitter där vill bara toppa lite (eller helst inte klippa alls, det tog ju år att få håret att växa såhääär mycket). Jag är inte en av de som hittat min "personliga" favvofrisör än heller. Jag går till lite olika om amn säger så. Så varje gång blir det ju att stifta ny bekantskap, så man hinner helt enkelt inte vara så uppmärksam på vad den nya personen ifråga egentligen gör där i spegeln.

Jag är lite halvt sugen på att färga/slinga håret i nån kopparnyans nu. Kopparblont typ, finns det nåt som heter så? Får väl se om det blir av, inte helt bestämt ännu. Man tvekar ju som sagt alltid. Vill ju inte råka bli rödhårig eller så. Njet. Men en lite varmare nyans känns helt rätt just nu.

Titta på Scarlett här t.e.x. Lite väl mycket åt det bruna hållet (jämfört med så som jag vill ha), men riktigt snyggt!

What a change:


Jag blir så sugen. Det man inte är sugen på är att uppehålla färgen o.s.v. Just därför vill man ju inte göra de mest radikala förändringarna, för då blir besöken hos frissan för ofta (och dyra!).

Cool bild och snygg hårfärg:

Omslag

Godmorgon i stugorna!

Sitter här och ska snart äta frukost. Sen är det jobb.Jobbar 6 dagar i rad denna veckan, bytt runt lite för att kunna åka till Norge nästa vecka. Svärföräldrar och släkt väntar med massa julkul. Pepparkakshusbak ska det visst bli bl.a. Jag är ganska grön på det området, så kan bli intressant! Men man kanske har en medfödd talang.

Passar på och visar ett nytt, nice omslag med Brittan på. Det är henens vecka det här känner jag! Födelsedag, och på lördag sänds ju dokumentären "for the record". Den får man ju inte missa! Vilken hysteri, lagom innan jul. Jahaja...

Så här ser dte ut i alla fall:


Brit-day

Just det! Grattis i efterskott till Britney, 27 år, igår. Hipp hurra liksom...

Såhär söt var hon på sin födelsedag i alla fall. Visst känner vi igen looken? Seems like old Britney is back!


Julkalender

Hello allihopa!

Mycket jobb och annat fixande, så bloggen ligger lite på sparlåga. Har inte ås mycket intressant att skriva heller, ibland är man lite ur skrivform helt enkelt.

Vill i alla fall tipsa om en rolig julkalender på Veckorevyn. Här kan man vinna sjyssta saker varje dag fram till jul! Kanske har man tur? Inte för att jag brukar ha det i såna tävlingar men...

http://www.veckorevyn.com/adventskalender/index.xml <--- här är länken

Good luck!

Denna kan man vinna idag, vore inte fel:



RSS 2.0