Paket från tjejerna

Glömde säga: Fick även lite paket av mina sötisar och den bodylotion jag fick måste jag bara rekomendera. Creative Scentsations som finns på Åhlens bland annat. Den finns i hur många goda dofter som helst så det är jättesvårt att välja. Som tur var slapp jag välja denna gången och fick Black cherry & nutmeg *muuums* Sen fick jag även världens sötaste underkläder. Det var verkligen min stil iaf, ni vet vad jag gillar! ;)

Puss&Kraam // B



Födelsedagsfest

Den 26e hade jag lite födelsedagsfest eller födelsedagsmys kanske med mina tjejer. Vi smuttade lite vin hemms hos mig och sen bar det av till combi i Kungälv. Det blir vad man gör dte till stämmer verkligen för vi, eller jag iaf, hade jättekul även om det kanske inte är världens bästa ställe! ;)




 


Max - Mitt vackra Göteborg

Ohh, äntligen fick jag höra min snutte Max låt på radion. "Mitt vackra Göteborg" heter den, och spelas på Mix Megapol, 107.3. Ring in och önska, om ni inte gjort det redan ;) En riktigt bra låt med sommarkänsla ut i fingertopparna!

Nåja, nu till dagens lista:

Bästa: 26 grader ute, wohoo!
Gulligaste: En liten pissekatt som kom och la sig bredvid mig på handduken när jag solade. Oh, en liten kramkamrat!
Klädsel: Bikini, solklänning och flipflops.
Sammanträffande: Jag och S skickade sms till varandra exakt samtidigt (icke första gången det händer nej nej).
Lyckostar: Alla som har semester (ni har verkligen valt rätt tid!)

Helgen präglas annars av jobb för mej... Så inget bloggande om nya roliga grejer, nope... Ut och njut nu alla som är lediga! Puss och kram!


Kent och födelsedagsfirande

Torsdag! En dag kvar och sen är jag ledig i en hel vecka. Härligt med tanke på vädret för tillfället. Men vet ni vad? Jag kommer sakna mina KD-kompisar! De är väl för goooa! Mickis har förövrigt en rolig blogg http://michaelarv.blogspot.com/ . Jag skrattar iofs så fort jag ser den tjejen, haha!

På tisdag, den 29:e, fyller jag år också. (påminner er, haha) så därför ska jag nog ha lite party i helgen. på lördag blir det nog. Utgång antagligen så jag hoppas vi ses på stan! :) På fredag, dvs imorgon ska jag nog på KENT med Johan och hans familj. Det ska bli kul, han har lärt mig att älska dom! :P Favoriten är nog utan dina andetag

Jag o Nina på min 18-års dag



Body shop

Sun is shining...

Underbart! Nu är det högsommarvärme ute (det sa dom på radion) och staden lever upp som av ett trollslag. Solen betyder allt för det svenska folket börjar jag tro.

Är ledig idag, förutom ett jobbmöte som hägrar om en timme, så tog mej friheten att utforska naturen till fots. Och när man får smöra in sig med solkräm i Sverige, då är det verkligen sommar. Bara dom tusen dofterna jag möttes av som fick mig att minnas barndomen var underbara.

Svettig och förhoppningsvis lite brunare hoppade jag in i duschen. Sen blev det min vanliga insmörjningsritual, nu också med fotlotion från Body Shop som jag älskar. Verkligen fräsch och uppfriskande för trötta fötter. God doft också. Ja, där har dom skapat en liten pärla.



Prag - Resedagbok del 5

Flyttade som väntat ut min mysdag i solen. Låg och stekte mig i en timme ungefär och sen tröttnade jag ;) Hann igenom några kapitel i min bok i alla fall. Får ta lite boktips-inlägg framöver. Har hittat min favoritserie som är perfekt för lata sommardagar.

Slutligen ska ni också få se några härliga bilder från Prag, som var nästsista anhalten på vår resa. Vilken mysig stad, där hade vi det riktigt bra. Bodde hos en gammal dam som inrett sina källarutrymmen som hotellrum. Vi fick inga Fritz-feelings, så det hela var safe - och billigt.

Wow! Freeport fanns på gränsen mellan Österrike och Tjeckien. Shopping var efterlängtat efter 10 dagar i affärsöknen:

En tysk tar kort på oss

In the city:

Igen:

Massa mysiga cafeer överallt:

Frukostkaffe:



Kortspel med den fina kortleken:

Mysdag

Idag när jag slog upp ögonen bestämde jag mig genast för att ha en egen mysdag. Hoppade i min allra mysigaste kläder, men hejdades snabbt... Inte kan man ha en mysdag i en ostädad lägenhet... Så det var bara fram med städredskapen och fixa fram en välpolerad yta. Slappa ska man göra med stil!

De nödvändigaste prylarna fick genast stationeras ut i sängen: laptopen (självklart!), frukosten, mobilen, alla gosedjur och en god bok.

Så nu sitter jag här och bara har det gott. Funderar dock på att flytta ut mig på gräsmattan här nedanför eftersom solen tittade fram nu lite käckt. Så blir det nog, om ett tag. Vill ju behålla brännan. Folk e som galna i sin brännor och så även jag haha...

Tycker att ni andra ska ta mitt initiativ med en riktigt go egen-tid-dag!



Shoppingrunda

Va skönt att vara lite ledig idag i alla fall. Jobb ikväll...

Har hunnit med en liten shoppingrunda på stan tillsammans med L. Så kul att strosa runt o kika på dittan o dattan. Hade egentligen inte tänkt köpa nåt speciellt men blev lite fotskrubb och fotlotion (Bella har ju lärt mej att ta hand om fötterna haha). Sen hittade jag även en riktigt snygg kortärmad tröjklänning på NK Coctail, 70%. Såg ingen annan utväg än att slå till. Väldigt mycket och bra rea på NK nu, blev nästan förvånad.

L åker ju till Barcelona med mannen imorn, man är inte lite avundsjuk. Längtar tillbaks dit. Hade behövt några dagar till där för att få den riktiga Barcelona-viben tror jag. Tur att jag har syrrans bröllop att se fram emot, annars är ju resten av sommaren bara jobb för mej. Scary. Men ska göra det bästa av situationen; kolla mycket film, söka jobb, umgås med de nära o kära.

Nä, nu ska jag kika lite på The Hills.

Hoppas alla har en fin start på veckan!

Här är L och jag på stan, fina kläder va:


Tävlingslänk

http://www.sa.no/lokale_nyheter/article3675789.ece 

Klicka och se va som döljer sig därbakom ;)

Resedagbok del 4

På resan hem från Kroatien stannade vi till i Wien första stoppet. Jag var tvungen att fota min drömsäng på hotellet. Riktigt fint hotellrum! Där sussade man gott kan jag lova.

Försöker fota sängen i spegeln för att få med mig själv hehe. Älskar tubklänningen jag har på bilden. Den är egentligen Bellas, men min nu säger jag ;) Kommer från MQ.

Fresh helt enkelt:

Jag strosar runt i Vienna. Outfiten för dagen var:
Vit t-tröja från Topshop, Grönbruna chinos från Fornarina, Skor som syns lite dåligt från Wildflower, Solglasögon från H&M (några år gamla), Väska från Cosyhouse, Armband från cocoo.se

Vi tog en öl mitt på St Stefans platz:

Jag vandrar mot nåt fint:

Fotopris

Hoho i natten. Gud vad sent jag bloggar idag. Nattugglan själv... Kramar kudden och bloggar. Mys.

Så skönt det hade vart om man kunde försörja sig på bloggandet! Inte sant? Ligga i sängen, skriva lite inlägg, sova vidare lite... ta sig en springtur.. Blogga om saker man såg på vägen o.s.v. Se på när pengarna strömmar in genom att dela med sig av sitt egentligen ganska vanliga liv.  

"Vad jobbar du me?" "Jag är bloggare! Jaha ja. 

Well. Måste bara nämna att bilden två inlägg ner (den fina på mej och S) har vunnit en fototävling i Norge. Wohoo! Så nu syns våra svarta silhuetter i norske avisen. Så alla norrmän, njut av morgonkaffet och tidningen lite extra nu är ni snälla.

Nu ska jag surfa vidare en stund. Spana in nyheter på eleven.se.

Nattinatt alla underbara läsare!

                 

Here I am

Oooh hej alla, Bella här nu! Det var läääängesen. Usch vad dålig jag är. Lovar att bättra mig. Det är ju kul att blogga! :)

För att sammanfatta min frånvaro - Jobb (som numera går rätt bra, jag börjar trivas på KD) och ja, hmm, det var väl det egentligen! Helgen har vart lugn. Nina kom hem väldigt spelsugen så vi spelade rappa kalja med familjen. Detta spårade väl ut. Som vanligt! ;) Sedan såg jag och Johan Rosa pantern. Sevärd, haha!

Veckans bästa låt och nerladdningstips (om någon nu kan ha missat den vill säga: Rihanna - Disturbia

Och som vanligt Jason Mraz - Lucky <3 <3


"Living the dream"

Ohh... En liten kärleksbild på oss i solnedgången i Kroatien tagen av den excellenta fotografen Anne-Britt. Så ska det se ut! Nu längtar man tillbaks ännu mer - men face it - jobbet kallar om en timme ;)



What happens in Vegas

Gäsp. Sitter i soffan och filar på min "karriär". Nu när plugget är klart är det ju dags att söka jobb. Inte det lättaste kanske, men ganska roligt. Nu i början i alla fall, när man fortfarande är positiv och har jobb för sommaren ;)

I förrgår var jag och S på en liten biodejt innan han i vanlig ordning flyr landet hehe... Vi var och såg "What happens in Vegas" med Mr Kutcher och Miss Diaz. En riktigt rolig film, som inte dog efter halva som komedier brukar göra ibland. Här var det full fart hela tiden. Och skådespelarna är ju så söta :) 4 spikar i mattan av 5.

Bella, hoho, come out, come out, wherever you are?



Resedagbok del 3

Lite goa bilder från Kroatien. Va jag längtar tillbaks! Go mat, strålande sol, underbart vatten osv. Ohh... Hoppas på att få Stians mammas bilder snart. Finare än mina hehe...

Hm, vilken fisk ska man ta tro:

Jag på favoritrestaurangen:


  
Son och mor:

Jag och svärfar:

S:


Resedagbok del 2

Ner genom Europa stannade vi först utanför Berlin på ett trevligt Gasthof. Körde ungefär 6-7 timmar per dag. Det blev ännu en övernattning i Sloveniens äldsta stad, Ptuj, innan vi korsade gränsen till Kroatien. Så här kommer lite fina, osminkade sanningar hehe.

Stian på båten över till Tyskland:

Jag var också med där ja:

Utanför badhotell i Ptuj:

Stian på slovensk bar (billigt, billigt!):

Jag har tråkigt i bilen:

Brännboll

Gah... hinner icke lägga in resedagbok idag heller hehe... Hade ju tänkt göra det igår men icke sa nicke. Och nu ska jag förbereda mig inför brännbollssturnering d v s stretcha, lägga upp kosten och vara mentalt förberedd helt enkelt. Hoppas att regnet håller sig borta, och åskan för den delen. Är ju varmt och kvavt ute som bara den.

Hoppas ni får en fin kväll o helg! Hörs!

Ni får en jättesnygg heja-sverige bild istället (kan ses som otursbild så Sverige åkte ur EM denna kväll):


Sephora

I Prag fanns den omtalade sminkbutiken Sephora (till min glädje) som ju tyvärr inte finns i Sverige. Med andra ord så får man passa på när man är utomlands!

Butikens egna märke erbjuder väldigt billiga och bra produkter, men du hittar även andra märken där. En affär i min smak, definitivt.

Jag slog till på en gigantisk dosa solpuder, Sun Disk. Den ser ärligt talat ut som en mindre frisbee och innehåller 30 gram matt solpuder. Me like. Kostade cirka 140 spänn, nästan som hittat.

Det blev även ett grymt schampoo för 60 kronor. Kunde shoppat loss mycket mer, men jag har börjat med att göra slut på saker nu innan jag köper nya. Hör och lär ;) Och eftersom det var slut på solpuder och schampoo så fick jag begränsa mig till det. Ett steg mot bättre självdisciplin. 



                  

Herr och Fru

Godmorgon godmorgon!

Sol i Svea, jaa!! Hoppas vi får några fina dagar nu. Hur ska jag annars behålla brännan som jag jobbat så "hårt" för? =)

Ikväll blir det jobb, folk slutar tydligen aldrig bli sjuka på mitt jobb, så då tar man sitt ansvar och ställer upp ;) Annars ska vi bara tvätta idag. Och det kan jag lova er att vi har hur mycket som helst att tvätta nu! Puh... Saltvattenhanddukar som är lika stela som en stenplatta är härliga grejer.

Blir väl lite bilder utöver dagen kanske. Hmhm. Men först en bild som jag ju glömde från midsommar. Det är min fina storasyster och hennes blivande man. Nedräkningen till bröloppet har börjat! 


Resedagbok del 1

Nu kommer massa, massa bilder! Var så många så jag delar upp det hela i etapper. Mycket välorganiserat (så nöjd haha)!

Resan började som sagt på midsommar här på västkusten, där vi först var i Varberg med familjen. Sedan gick det vidare mot Halmstad där kära L:s stuga stod till förfogande ;)

Jag och S i Varberg, reda att dansa runt midsommarstången:

Chicken fick också hänga med (kolla på den "vackra tassen" haha):

Tung var den:

Killarna ringde varann för att se till att klädseln blev likadan:

Far och dotter <3

Ut i natten:


Mischa

Home sweet home. Oh vad gott det var att sova ut i sin egen säng imorse. Visst är det kul att va på resande fot, men vi längtade lite hem nu får vi erkänna. Lite vardagsliv är vad vi behöver nu.

Bilder i massor ramlar väl in i dagarna!

Först lite heta news haha... Har läst om att Mischa ska ge ut sin egna väskkollektion, och jajemen: Nu finns det bildbevis. Kändisarna fixar och trixar lite med allt möjligt dom. Snygg bild, men varför så blont hår?!


Singing That Melody

Swingfly - Singing That Melody hette låten jag snackade om. Hääärlig!

http://youtube.com/watch?v=_pG_-dd58Ew


Summer-pics

Jag glömde ju nämna att jag var på födelsedagsfest igår också. Monika fyllde 18 år och det blev därför utgång senare såklart! På trädgårn såg vi massa välbekanta ansikten så det var kanonkul! Jättelyckad kväll eftersom jag saknat mina tjejer så mycket! :)



Love music

Nu måste ni hjälpa mig här. Jag vill veta vad den nya (?) låten heter som går på the voice. Eller vilka som sjunger rättare sagt. Jag tror att låten heter my melody eller något. Och dom sjunger om en tjejes telefonnummer. Någon som vet?

Angående låtar. Jag har inte riktigt hittat en sommarplåga än. Möjligtvis Jason Mraz - I'm yours men den är ju väldigt gammal nu. Jag kunde inte riktigt med den i början men nu kan jag lyssna på den hela tiden tror jag! :)

Även wordplay: http://www.youtube.com/watch?v=_TDcQdgGi5U är riktigt bra! Min personliga favorit måste ändå vara the remedy men den har jag lyssnat sönder nu! :) Eller nej, sleepng to dream about you mena jag. Underbar!!!!

Idag ska jag till lilleby och sola. Måste ta igen de soliga dagarna man vart inne på lagret! :( Snart kommer Nina hem också och då blir det nog bättre med uppdateringar! ;) So hold on!

Love B




Prag

Sista kvällen här nu sen bär det av mot Prag. Där har jag aldrig varit så ska bli kul. Prag är ju en såndär stad som alla vart i känns det som - utom jag då.

Hoppas på lite shopping där, här har det ju inte varit så mycket av den varan alls. Ett par örhängen är det enda jag köpt. Sen har jag snyltat och levt på dom andra ;) Vilken lyx haha.

Kram på er! Nu blir det nog lite kass med dator i en vecka. Men jag vet att ni läsare är ena riktiga överlevare ;)


Båttur: Hvar och Brac

Hellohopp folks!

Idag har vi brutit trenden med att enbart ligga på stranden genom att ta en båtrundresa i den Kroatiska övärlden. Har varit riktigt härligt att komma ut och se lite.

Klockan halv nio imorse bar det först av till ön Hvar. Båtresan tog cirka två timmar. Luftigt och härligt! På Hvar lade båten till vid staden Jelsa, och det är inte vilken stad som helst utan nämligen Lavendelstaden. Så mycket Lavendel såg vi inte men jag köpte i alla fall en lukta-gott-påse med Lavendel i till mamma. Alltid bra att hänga inne på toan tänkte jag.

Efter Jelsa på Hvar åkte vi raskt vidare till ön Brac, för att uppleva dagens höjdpunkt. Denna höjdpunkt var att besöka den berömda stranden Bol. Riktigt cool grej. Säkert snyggare uppifrån, men helt klart värt ett besök längs marken också. Tänk att vi stått därute på spetsen (se bild)! Vackert och annorlunda.

Sen var det hemfärd, halv sju var vi hemma i Brela igen där vi nu tatt en liten paus för att snart gå på vår favoritrestaurang.

Hoppas ni andra haft en bra dag, vi har haft det kanon!


I Jelsa:

Jag vid skylt:

Jag på Bol, nästan ute på spetsen:

Flygfoto:

RSS 2.0