Aj aj...

Såg bättre ut med solchanserna inför valborgskvällen för nån timme sen. Nu växer sej molnen allt tätare. Isch. Kanske hinner det vända igen? I och för sej så känns det längesen som det var en riktigt härlig och varm valborg. Fast särskilt kallt är det visserligen inte, men solen gör ju sitt där också. Snart får man ju bestämma sig vad man ska ha för kläder, dunjacka eller kjol liksom - inga alternativ däremellan är tillåtna ;)

Valborg?

Traditionen grundar sig på den Heliga Valborgs kult, mot häxtro och onda andar, som uppstod speciellt efter hennes död 779. (från wikipedia)

Visste ni det? Jag är tveksam till om jag faktiskt hade någon koll på varför man firar valborgsmässoafton. Men nu så. Visste ju iallafall att det var något man skrämde bort med elden.

Inte riktigt lika fint väder idag som det varit tidigare i veckan, men hoppas det tar sig tills ikväll. Då blir det traditionell valborgs-middag och bras-tittande med familjen, och sen fest hos kära H.

Ha de mysigt allesammans!



image166

Klassfest

Tisdagar är slappa. Rörlig bild, filma lite... Sedan klassråd. För tillfället är dessa stunder ganska så roliga. Vi har ordnat en festkomité som idag medelade att dom ordnat lokal, lekar och andra roligheter till den 23 maj. Det ska bli spännande, om inte annat! Tydligen ska man nominera alla i klassen också. Typ "Klassens clown", "Klassens besserwisser" och så vidare. DET ska bli spännande, minst sagt... Dessvärre gjorde dom klart för oss att dessa nomineringar endast får vara snälla. Min planerade nominering till Madde som klassens BITCH går alltså genast bort! :( Haha!

Apropå klassfest, varför inte titta på filmen klassfesten ikväll? Långt ifrån min favoritfilm men den duger väl. Smårolig! :)

Nu ska jag koka lite kaffe för att sedan förhoppningsvis få lite ork till fördjupningsarbetet i filosofi.

image165

Lookalikes



Jo men visst är sånthär lite småkul, men ibland blir man ju Tom Jones eller Kung Karl IV och då är det inte lika roligt längre haha... Nej ska lägga in lite lika-som-bär-bilder i dagarna på mig och polarna.

Låttips

Bästa låten just nu är:

Simple Plan - Love is a lie

Ladda in på Ipoden ögonaböj om du vill ha lite örongodis.

På denna bilden kanske killarna i bandet ser lite väl töntiga ut, men låten är bra så det är okej:


image164

Ha en mysig dag

Sitter på pedagogen och degar. Väntar på min skrivpartner som aldrig dyker upp. Har hon övergett mej tro? Haha. Hjälp...

Anyway, startar dagen med den här bilden. Till er alla från mej (smörar för våra läsare):


              image163

sovintage.se

Om ni vill ha coola glajjor i sommar ska ni absolut kolla in denhär sidan: www.sovintage.se

Här hittar du billiga solglasögon som är från 70 och 80-talet, garanterad vintage. Mina favoriter finns under fliken "Wayfarer typ". Dom tre första härunder är alltså den typen (mina absoluta favoriter är dom turkosa). Den sista är "Large Frame"-typ. Give me all of them:






Aerobics

Ett svettigt pass med L på gymmet är precis vad jag behöver för att glömma bort helgens onyttigheter haha... Varje måndag börjar det hårda jobbet med att trimma beach-looken.

Äh. Visst är det gott att träna ibland, äta vad man vill ibland, leva livet och ha kul - alltid. Förstår mig inte på folk som orkar leva efter för strikta regler när det gäller mat och träning. Vilken disciplin dom måste ha! Gör vad du vill sålänge det är med måtta, säger jag.

Till och med Heidi Klum gillar godis (Fat free dock) och Mc Donalds. Japp, i Tyskland är hon ansiktet utåt för en av de nya hamburgarna. Lite tveksamt trots allt kanske ;)


image157image158

Sommar?

Måste bara nämna dagens SOL. Gick ut med för tunna kläder (som vanligt efter den 1 april) i hopp om att sommaren äntligen skulle vara här. Och för en gångs skull så "smekte varma brisar min hud", det ni ;)

parrots.se

Nu har man fastnat i naturgodisfällan. Mums vad gott det är. Precis köpt en påse med japan-mix. Undrar om det verkligen är så mycket nyttigare än dom gamla vanliga hallonbåtarna? Ja det är frågan. Får fundera vidare på detta medan jag sätter i mig påsen. 

Utvärderingsarbete pågår! Don't disturb.


                     image156

Better in time

Bäst just nu tycker jag är LEONA LEWIS! Eller okej, efter Mischa då! Rösten, låtarna, texten och allt! Hon är underbar... Bleeding love fick mig att gråta och Better in time är inte sämre den.

Nya videon better in time kan ni se här - http://www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE

                                 image155

Dior Kiss

Det här läppglanset bara osar ut lyx! Jag är helnöjd, det sitter länge och doftar underbart. Bästa smaken från Dior, enligt mig. Finns i många färger och nyanser, jag själv har snow cherry - lätt ljusrosa färg. Jag brukar hålla mig till rosa när det gäller läppglans faktiskt. Det har väl bara blivit så. Denna var som sagt relativt ljus men annars skulle jag säga: Våga rosa i sommar! Stark rosa! Det ska jag göra i alla fall!

Lyxkänsla - Jaaa
Kvalitet - Mycket bra
Prisvärdhet - Bra
andvändbarhet - Väldigt bra

                                                image153

Mischa's back

Äntligen. Vår favoritbrutta är back on track igen efter skandalen som hände i början av året - rattfylla och narkotikainnehav.

Visst skymtar vi den gamla Marissa Cooper på en av de nyaste bilderna på henne (från premiären av "Closing the ring" i Tokyo)? Det ljusbrun-guldiga håret är tillbaka även om vi också tyckte om det blonda hon hade tills för inte så längesedan. Vi på sistersisters håller på den gyllenbruna stilen. Go Mischa!


          

Nostalgi

Jaa... Alla har vi varit små. Kolla in denna bild på familjens fyra ungar - Niklas, Angelika, Jag och Bella. Vilka outfits! Färger i massor lagom till sommaren 2008. Niklas skjorta, min lilla blomma på huvudet, Angelikas plastdiadem och Bella minimänniskan skulle kunna betraktas som en riktig modemiss. Mamma, skärpning ;) Det var du som klädde upp oss! Antagligen skrattade hon gott bakom kameran.

De andra bilderna är väl dock ganska söta. Det är jag som sitter i den röda vagnen. Angelika matar mig med blåbär, mums. Sist en ny bild så att ni kan jämföra hehe.



Wildflower

Söta små skor från Wildflower. Lite sjömansstuk. Wildflower har snygga och ganska billiga skor - det gillar vi. Märket hittar ni i diverse skoaffärer, bl.a. Johansson skor. Ska plåta lite av mina nya skor nu i dagarna så ska ni få se vilka godbitar jag kommit över. Mums.
image143

Dagens...

DAGENS VILL HA: En klar recension, en klar novell och en omarbetad romananalys.
DAGENS KLÄDSEL: uppvikta acne-jeans och vit kofta
DAGENS SMINK: Solpuder och rouge.
DAGENS FRISYR: Lätt tuperat
DAGENS HÄNDELSE: Höll tal i skolan. Uh!
DAGENS LÅT: Justin & Madonna - 4 minutes <3
DAGENS PLANER: Plugg
DAGENS KÖP: Ännu ett nagelack från Depend. Annan nyans av chockrosa, me like!
DAGENS GODIS: Jo, rotade ju fram lite lösgodis som vanligt. Aj aj...
DAGENS FILM: Neeeej, jag ska inte hamna framför tv:n ikväll! :D nej nej, får inte!
DAGENS SERIE: No tv today!!!! :P

Solpuder från Too Faced

Precis köpt ugn och häll (till det nyrenoverade köket) så då passar det att skriva om... smink!! =)

Ja hur som helst, produkter från Too Faced är något jag gillar. Dom är grymma och det tycker kändisarna också - så då måste det vara bra eller hur?! ;) Man blir inte besviken iallafall kan jag lova.

Solpudret "Carribean in a compact - sun bunny" är en av deras produkter som jag fallit för. Pudret är uppdelat i två olika nyanser, en mörkare sida och en ljusare. Den mörka passar perfekt att ha som rouge. Blandar man båda så funkar det i hela ansiktet - speciellt om man redan är lite solbrun. Det blir inte för glittrigt eller med en nyans av orange som vissa solpuder kan bli.

Kan köpas på www.eleven.se, www.blush.se, www.nelly.com (nyhet på nelly!)

Annars kan ni hitta märket på Grand parfymeri på Kungsgatan också!

På denna bilden har jag på mej det, kanske inte såå tydligt men jodå... tror ni förstår! (Jeansjackan är från Fishbone förresten - gammal, kort modell - men dags att plocka fram i vår)


Beach 2008

Nyss hemkommen från ett svettigt pass. Puh. Man märker hur gymmet börjar bli mer folktomt när solen kommer fram. Inte alls konstigt egentligen, men som min  kära polare L säger "Det är ju på sommaren man vill se bra ut så..." Japp, visst är det så. Aldrig kul att prova ut en ny bikini t.e.x. när man ser ut som spöket laban i provhyttens strålkastarljus. Känner man sig lite extra fit då så blir det genast lite lättare.

Nu e det middag med lax. Sen blir det att kolla fotboll senare ikväll. Har lovat att gå och köpa glass till S också. Han har renoverat köket hela dagen och jag vet att han är sugen på lite Ben & Jerrys. För mig blir det ingen sån sockerbomb dock, kanske en liten smakbit dock. Ojoj, nyttiga jag vettni...

Jag och L biffar upp oss haha:
                               image139

7th Heaven

Råkar ha på femman och ser att Sjunde Himlen har börjat sändas igen. Ni vet dendär: "7th Heaven - when I see their happy faces... 7th Heaven..." Ja ni kan ju låten, det vet jag haha...

Reverend Camden och hans familj är allt för roliga. Ett gäng att lita på ;) Själv är jag inget stort fan av serien, men jag kan inte låta bli att tycka att hela konceptet kristen-familj-värderingar etc. är lite komiskt. Varje avsnitt har sin stora poäng. Vi tittare ska dra stor lärdom av den gången när Simon hade blivit lite full på en fest eller när Ruthie ljög om sina läxor. Gulligt.


image138



Brun som en pepparkaka...

... skulle man vilja bli. Snabbt. Satt ute i solen och pluggade och la naturligtvis märke till hur blek jag var. Så det blev plugg/solning som gällde i förmiddags. Jag är inte den som annars gillar att ligga i solen och steka - nej - jag brukar snarare plaska under vattenytan om det finns en pool eller ett hav i närheten vill säga. Blir lätt rastlös av att enbart ligga och bryna mej.

På senare tid (börjar man bli gammal tro?) är jag också lite orolig för dom skadliga strålarna haha... Så jag smörjer in mej som en galning, med hög solskyddsfaktor. Man vill ju inte ha hemska pigmentfläckar och cancer och sådant... Huu...

Dagens lärdom ungdomar: Sola med måtta (men visst blir man snygg såfort man blir lite brunare?)


          image137

Lack och klack...

...det är så det ska vara. Tro det eller ej, men jag har blivit besatt. Benen blir så mycket snyggare för det första. :) Mammi kom idag hem med ett par marinblå lackpumps och wow, dom tar jag hand om direkt kan jag säga! Snyggt till jeans eller en vit tunika med leggings. Skor gör enligt mig oftast hela grejen, men jag är så dålig på att variera då mina hälar är så otroligt känsliga! :(

Nu blir det en promenad med Chicko för att rensa tankarna till lugna favoriter! :) Ha det gott
        
                          image136

Landet + vildsvin ;)

Oh ja, ännu en härlig dag! Vi får hoppas att det håller i sig nu! För visst blir man glad av sol! :)

I helgen var jag som sagt på landet med mor och bror. Hälsade på mormor på Ed och tittade till huset lite. Allt såg bra ut förrutom att vildsvinen (som blev lite utav helgens samtalsämne) hade vart och grejat upp en del i trädgården. Dumma djur det där, bara förstör (bildbevis nedan). Tydligen är det ganska svårt att jaga dom så jag vet inte hur det här ska gå. De får ju typ 7, 8 ungar varje gång också... Aj aj... Eh ja, lite fakta om vildsvin då ja!

Se förresten mitt rosa rum på landet, ganska sött va? ;o) Haha... Lite skillnad från mitt rum här hemma som nu är svart/silver i alla fall! ;o)


Vår!

Nu måste vi bli bättre med uppdateringar på bloggen. Kan bero på att varken jag och Bella inte haft tillgång till internet i helgen - jobb + ute i ödemarken.

Men nu väntar en ny vecka med nya spännande inlägg hehe... Ska försöka knäppa fler bilder också.

Hann med en liten vårfrukost inne i stan igår iallafall. Jag och S åkte in tidigt och satte oss på Cafe Bagatelle. Vi lyckades t.o.m. knipa en plats ute i solen innan det blev fullproppat (vilket det blev fort). Äntligen vår!


             image131


Att döda ett tivoli...

...så hette kvällens teater på backateatern (som numera är belägen på Lindholmen) som vi var på med mediaklassen. Den var helt okej, lite humor och lite allvar. Men guuud vad deprimerande den var och gud vad dom bara skrek och sprang hela tiden, haha!

Innan dess var klassen dessutom på universeum och wow! Min första gång trots att jag bor här i Göteborg. Det var både häftigt och skoj! Stora hajar, stora ormar och en massa spel och andra roligheter att testa på. Vi blev kvar längre än vad vi trodde. I början lät det: Hmm, trist, låt det gå snabbt så man kan åka hem och sova sen. I princip! ;) Sedan upptäckte vi oss själva lekandes och skrattandes ;) Härligt det!

Shoppingtur

Jaja, Nina, visst är det skönt att bojkotta strumporna och sätta fossingarna i söta vårskor men aj aj vilka skoskav det leder till va. Särskilt efter ett par timmar i stan, kanske inte bästa stället att gå in ett par skor på i och för sig? My bad...

Träffade Ninis strax efter 12 då vi skulle titta på en studentklänning på Oasis som jag lite utav hade bestämt mig för. Ack vilken besvikelse när jag insåg att den var slutsåld och antagligen inte skulle komma in igen. Hmm, my bad igen!

Trösten blev lunch på Cafe Caprese där jag tog en gratinerad pasta medan vi funderade på vilka affärer mer man kunde tänkas hitta en vit klänning i. Mätta och belåtna (!!!) traskade vi vidare längs kungsgatan och testade en himla massa klänningar, dock utan vidare förtjusning! Till slut, wiiie, hittade jag klänningen med stort K inne på Mandel.

Köpte även ett par ganska vanliga korta shorts på Mango för den nyfikne. Alltid bra att ha till vardags sådär! :)

(Skyltfönstret till Mandel) Love B

image130


Kasta sockorna brudar!

Äntligen kan man dumpa det i särklass jobbigaste plagget - strumporna.

De försvinner (åtminstone en av dem). De korvar sej. De är för tjocka eller för tunna. De passa inte i alla skor. Helt enkelt jobbiga små tygbitar! De är inte ens snygga.

Nä, nu är det fritt fram för öppna skor som man bara sticker fötterna i. Underbara vår! Välkommen.


Obs! Strumporna på bilden har ingenting med texten att göra.


image129

Födelsedagsfest + bilder

Nu är klockan mycket och jag borde gå och lägga mig men glömde berätta att jag, likt Nina, också firade två tvillingas födelsedag i helgen. Det var skoj! Var längesen jag var på en "hemmafest" också. Ångest borde dock vår vän Mikael känna som glömde våra presenter till tvillingarna hemma! Bra där! ;) Gud vad han skämdes, haha!

Godnatt sötisar! //B



Library of Fragrance

Måste dela med mig av min nya favorit/sommar-doft. Gillar den otroligt mycket!

- "Rain" från Library of Fragrance.

Nu på våren och sommaren tycker jag om att ha en lätt och sval doft som inte känns alltför tung. Har nästan enbart använt Sarah Jessica Parkers - Lovely sedan den kom ut. Jag kommer fortfarande fortsätta med den, men även varva med min nya favorit. När dom första doftnoterna lagt sig så blir näsan alldeles förälskad!!

Dofterna från Library Of Fragrance är tänkta att dofta som minnen från barndomen. Ett litet sniff och man är där, enkelt va? :) Bara namnen i sig låter också härliga: Wet Garden, Salt Air, Lettuce, Brownie, Mojito o.s.v.

Jag köper min "live" på Raglady inne i Arkaden. Men du kan även klicka hem deras parfymer från nätet:

www.inezza.se
www.nelly.com
www.eleven.se

Priserna på en 30 ml flaska är från 150 pix. Kan tillägga att Uma Thurman och Mischa Barton är konsumenter av detta lilla underverk!


                          

Ljus för Engla

Aftonbladet uppmanar alla att sprida budskapet om att tända ett ljus i fönstret för Engla ikväll. Glöm allt annat omkring dej för en stund.

Mitt står redan på plats. Visa med denna enkla gest att hon inte kommer att glömmas och att du tänker på hennes familj. Ofattbart.


image121

H&M

Surfade runt på H&Ms hemsida. Man blir glad av alla vårfräscha sötsaker! Visst vill man att solen ska titta fram lite mer än vad den gjort?

Hittade en bild på "mitt" linne under Nyheter. Jag har det dock i svart. Brukar ha det med svarta leggings till. Senare i vår blir det med shorts eller kjol. Skinnkavaj till och man är så gott som klar. Sött!


image120

Skolan också

Okej när vi ändå är inne på skoltemat så kan jag ju skicka en liten hälsning från B-huset på pedagogen inne i stan. Här sitter vi 2 stackare varje dag och sliter. Bild på praktbyggnaden (lite ful bild men):


       image119

Skolan

Suck! I skolan, i studiehall C närmare bestämt och jag har tråkigt! Huvudet värker och jag funderar på att snart gå hem och bara avlida i princip. ;) Försöker skriva ihop en muntlig presentaion av mitt CV till svenska C men det går sådär.

Roligare är dock att vi rasten innan ringde och preliminärbokade en limousine till vår student. Imorgon är det säkert fixat helt och gud vad jag längtar! Det känns skönt och så himla skoj! Även flak är fixat och alltså avbockat från att-göra-listan. Denna typ av planering gillar jag skarpt! :D

Näe, om man skulle börja bygga upp talet nu kanske... C ya! :)

Min ändå ganska snygga skola :)

image118

Feelgood

Hola amigos!! Como estas?

Vi är fortfarande kvar i Norge, ska åka hem efter United-matchen. S + hans pappa sitter och laddar nu. Hoppas på seger så att bilresan hem blir dräglig =)

Lägger ut lite bilder från gårdagens party. Vi åkte till Halden där en av Stians kompisar hade hyrt ett uteställe. Feelgood hette det - och yes we felt good in there. Låg på Svenskegatan också så jag kände mej extra välkommen! Var en rockbar vilket framgår ganska tydligt av bilden på mej i DJ-båset haha.. Ja jag fick styra upp musiken lite kände jag. Kan inte hålla mej ifrån musiken, måste dit och pilla. Alltid.


Chalmersexamen

Vi börjar med att säga Grattis till vår syster Angelika som igår avslutade sin utbildning på chalmers. Självklart var jag, mamma, pappa och Andreas på plats på ceremonin. Det var fint, lite vin, körsång, tal och annan underhållning. Vi är stolta, stolta och inte alls avundsjuka! ;)  
Nu gäller det dock, en ny blank sida att fylla i din bok som rektorn så fint sa... ;)

Nedan några bilder! Och japp, det är sista bilden som gäller fullt ut... ;) ehehehe... jepp!


Maybelline Volume XL

Jajaja Bella. Du kan få reda på vad du får i studentpresent också om du vill ;) Inga problem alls.

Okej, åter till dagens ämne. S fyller år som sagt. Gratulerer med dagen som man säger på norsk. 24 år... 25, sen går det utför sägs det, så ett år kvar att leva livet då haha... Väntar in släkten nu, så ska vi äta go middag och fira.

Var en liten vända på Storbyen (Sarpsborgs motsvarighet till Nordstan). Kikade runt lite. Hittade något jag varmt ska rekommendera till er alla. Nämligen ett läppglans från Maybelinne. Ojoj så grymt det är!! Gillar egentligen inte märket (främst för att jag har dåliga erfarenheter från deras mascaror), så har egentligen aldrig köpt nåt därifrån. Men testade av ren nyfikenhet deras nya läppglans Volume XL. Det utlovas 30% fylligare läppar. Det ni tjejer! Ut o pluta haha...

Som sagt - jag provade, jag förundrades, jag köpte... och jag blev såå nöjd. Det måste vara ett av de bästa läppglansen jag nånsin provat! Så om ni vågar testa (kan ju ge olika resultat på olika läpptyper - "skyll inte på mej om ni hatar det") så gör det! Jag har det i färgen Pink up.

Och eftersom detta är en betald reklamannons så avslutar jag med orden: Maybe she's born with it, maybe it's maybelinne.

Just kidding.


                                  image103

Tjejmiddag i Surte

Hmm... ovanligt att man listar ut vad man ska få i present av Nina. De så kallade ledtrådarna är i själva verket en beskrivning av detaljer. Suuuuck! Tänker på förra inlägget.... Tråkigt i vilket fall som helst! ;) Det ska du veta Nina! ;)

Jag själv är nyss hemkommen från Malin i Surte. Det var roligt och mysigt. Lagade god mat och bara pratade om allt och ingenting! Så skönt! Under middagen kallade jag Madde för mamma "Vad är det mamma". ;) En förvånad min från Madde tills jag till slut fattade orsaken! ;)
Sedan blev det lite spel. "Med andra ord", ganska likt "pratmakarna" om ni vet? Två spel jag i vilket fall kan rekomendera vamt! Verkligen skoj. Inte lika skoj var att jag förlorade 3 gånger av 3, haha!  (dock lagspel ej att förglömma) Haha...

Nu ska jag krypa ner i min goa säng! :) Natti!

Norway

Nu Sticker jag och S "hem" till Norge i helgen. S fyller år imorn, så blir ju mysigt att träffa hans familj och fira. Vad har jag köpt till han då? Jo, det kan jag faktikst skriva här. Han har redan listat ut det ändå... Med lite hjälp av mej kanske hahaha....

Han ska få en specialdesignad korthållare, eller slimcase som det heter så fint. Hans namn är ingraverat på framsidan. Gå in på www.slimcase.se och kika. Därifrån kommer den, yepp yepp.

Kanske bloggar nåt från Norge i helgen. Ha det så fint alla =)

Roligt

Dagens träning - Alla trappor i Mimers Hus?

Dagens klädsel - Replayjeans, grå t-shirt och sjal från Indiska

Dagens doft - Dior - jadore <3

Dagens lack: CHOCKROSA från Depend nyss påmålat <3 ascoolt, I like

Dagens mat: Chocopops och några mackor... aj aj!

Dagens dryck: Vatten

Dagens sällskap: Klassen?! :P

Dagens film: Ingen film idag inte - PLUGG! Hmm....?!

Dagens tråkigaste - Min kalender som är fullpropad av prov, inlämningar och redovisningar! :( Jag vill gråta!

//B


Lunchtips

Cafe Caprese på Kungsgatan - mycket gott lunchställe för pastaälskare. Vilken smak! Skulle bara säga det. Tips till alla matglada.

Fotbollskväll o gott

Jaa... jag rusade alldeles nyss iväg till Coop för att köpa en ny choklad (kanske inte alls ny, men ny för mej), nämligen Fazer Marianne chokladkaka. Ni hör väl hur det låter? Mums. Jag älskar Marianne och jag älskar choklad. Det doftar dödlig blandning dethär!

Så nu sitter S med sin Ben & Jerrys-glass och jag med min choklad framför kvällens CL-match. Vilket soffliggar-par haha... Snark.


image102

Brides and beauties

Som många av er kanske vet så ska våran storasyrra (hon är dock ganska liten) gifta sig. Den 23 augusti ringer klockorna och då är naturligtvis även vi på plats - som brudtärnor.
Vi ska ha samma lila axelbandslösa klänning. Den kommer från Oasis och är riktigt snygg! Älskar Oasis. Hade kunnat köpa upp hela affären om jag var tvungen ;)

Jag valde även ut ett armband i samma affär, Brides and beauties, som syrran köpte sin brudklänning. Samma lila färg som i klänningen och lika gnistrande som en... ja jag vet inte vad?! Snyggt iallafall.


image101

Plugg + slitzköpande ;)

Rubriken lyder: Plugg. Suck. Det här inlägget kan ju inte bli annat än trist egentligen...Men vad vet jag, ordet Slitz kanske väcker några frågor och gör dig en gnutta nyfiken iaf? ;)

Hela denna veckan har spenderats en hel del med översittande i skolan och finslipning av projektarbetet. Detta var dock den roliga delen av projektet som tur var. Jag, Frida och Madde ensamma i bildsalen med en massa glitterpennor, pärlor och andra dekorativa prylar som vi använde oss av *host* snodde *host* till vår fina klippbok.  Vi var ovanligt effektiva och blev nästintill färdiga. Resultatet blev bra och deadlinedatumet känns inte längre lika skrämmande. Härligt!

Det blev även en rätt så nervös tur till Maxi där herrtidningen Moore och Slitz skulle inhandlas (som skall användas i projektet då). Man kan ju säga som såhär, ingen av oss ville gå fram och betala. Jepp, så töntiga är vi! ;) Vistelsen på Maxi blev lite längre än planerat då Madde till slut fick nog och slängde fram tidningen till kassörskan! Inga konstigheter egentligen va...


Liverpooool

Ojojoj... Det gick bra tillslut! We love u Steven. Nerverna på utsidan. Vårat lag är vidare! Vilken avslutning. Amen.


                image100

Blackout

Kom precis in från en liten kvällsprommis med Brittans hela Blackout i lurarna. Jag måste säga att jag gillar det. Jag gillar det skarpt! Hon är verkligen back on track, och tack och lov för det! You go girl! Hela albumet är grymt men mina personliga favoriter får jag nog säga är Get Naked, Ooh Ooh Baby och Break The Ice. Lacka inte ur nu Brittan, stay strong!

Ha, you gonna have to remove me
Cause I ain't goin' no where, haha


It's been a while
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now
  
                           image99


Måndags-shopping

Alltid lika seg på måndagar...

Precis hemkommen från träning med Linda. Aerobics var det som gällde idag. Vi var nog ganska trötta i huvudet efter dagen som gått men det gick att hänga med helt okej ändå hehe...

Blev lite snabbshopping innan dess. Linda köpte en riktigt nice klänning/tunika/storshorta från Effe.
För min del blev det en puffig liten vit sak från miss ragtime (second hand). Dom hade inne jättemycket fina kläder! Massa söta blommiga klänningar och liknande. En riktigt guldgruva om man hittar rätt. Kolla in deras hemsida www.missragtime.se

Lägger upp bilder på våra kap en annan dag (när jag inte sitter med morgonrock och ansiktsmask i facet).

Push

Lite sent - men här kommer lite bilder från förre helgens festligheter. Doubledate med Linda och Stefan. Mat på Da Vinci och sen blev det utgång på Push. Intressant ställe med minst sagt intressanta människor. =)


Vardagslyx är att...

...tappa upp ett varmt bad och helt enkelt låta sig omslutas av läckra dofter och mjukgörande oljor. Ett plus är att vara omgiven av doftljus och lyssna på lugna favoriter i bakgrunden. 

Så nu kära vänner.... är de det som står högst upp på listan! Underbart lyxigt, billigt och avslappnande! Att krypa ner i ett varmt bad med doftande aromer är många människors sätt att varva ner i den idag väldigt stressade vardagen, så även mitt! Perfect! Här behöver man inte gå till SPA inte.... :)

Love B

Liverpool vs Arsenal

Oh, jag har riktigt börjat njuta av fotboll! Särskilt när man har någon att bråka med! ;) Egentligen var det bestämt att jag och Janlind skulle ha sett matchen på stan idag men så blev ju jag sjuk. Lite tråkigt! Jag hade sett fram emot lite go mat och sådär. Men ptja, desto roligare sms i alla fall, särskilt nu när det står 1-0 till L'pool. 

                   image94

Sjuk

Hmm, jag vet inte men skulle inte lita på så många roliga inlägg från mig heller idag faktiskt! Är sjuk och därmed ganska så orklös. Men jag ska försöka skriva igen lite senare i alla fall. Så himla tråkigt att bara ligga i sängen och tänka på allt skoj man går miste om. Uh! Tiden bara rinner iväg, haha!

Lite tips till andra sjuklingar där ute.
- Drick vatten! Drick, drick och drick lite till.
- Koka vatten och blanda i lite honung (i alla fall om du har ont i halsen som jag)
- Tvätta händerna OFTA!
- Skala en apelsin och få i dig lite C-vitamin vetja!
- Ligg med huvudet högt upp
- Strumpor och halsduk
- Glass

                                          image93


Jobb

I helgen jobbar jag - enbart. Så blir inga kul inlägg här whatsoever. Men det är ok. Livet kan inte alltid vara roligt :) Men nu e kameran hemma igen så kommer väl försöka lägga in lite bilder från förra veckans bravader. Ok, härifrån får Bella ta över hehe....

Juicy Vernis - lack som luktar MUMS!

Oh! Jag hittade precis mitt favoritlack Juicy Vernis från Lancome som vart på rymmen ett tag! Dont you ever leave me again! :( Jag är med andra ord glad, jag älskar den för vet ni vad, den doftar himmel och paradis på samma gång! Folk måste tro jag är knäpp, men ibland upptäcker jag mig själv med att ha suttit oroväckande länge med att bara lukta på mina egna naglar. Kan höras ofräscht men vadå? Tänk dig själv, en doft av hallon, jordgubbar, honung och godis, skulle du kunna motstå? Låter gottis va? :)


                                image92
                           

Thank God it's Friday

Härligt! Vad gör ni i helgen?

Jag och Erika sitter i en soffa här på universitetet och ar supertrötta. Vi har nog tänkt alldeles för mycket denna vecka. That must be it. Får dra ner på sådana skadliga versamheter. Ska snart pallra oss iväg och prata med vår handledare som vi blivit tilldelade för examensarbetet.

Sedan kommer S hem. Finally. Vi ska ut och äta (grekiskt snälla!) och ta några glas vin och ha en mysig kväll helt enkelt. Har verkligen sett framemot detta. =)


             image91

Skalman vs. MacGyver

Ja, helt seriöst... Vem av dessa två läckerbitar hade ni velat ha vid er sida om oförutsägbara saker knackar på dörren? Här får ni en liten snabb-guide inom viktiga områden som dessa män berör. Enjoy ;)

Klädsel: Skalman - endast iklädd ett skal och en hatt (som i ärlighetens namn mest ser ut som en hushållsost) har inte mycket att säga till om. MacGyver däremot bär nästan alltid skinnjacka, säsong efter säsong. Fashionstatement it is...

Uppfinningsrikedom: Okej låt oss titta på fakta; sköldpaddan har det mesta i sitt skal. Men att Maccan kan göra en fullfjädrad sprängladdning av en påse mjöl och ett par tändstickor ger oss gåshud. Faktiskt.

Polare: En av Skalmans bästisar Bamse kan stoppa vulkanutbrott med sina bara händer. Mickelina räv är dessutom ganska söt. Detta gäng vill vi tillhöra.

Kriminell bakgrund: Vet inte vad ni tycker men XYZ-saften som cirkulerar i Skalmans vänkrets känns lite oroväckande. Minus.

Nickname: Skalman? Give me a break.. Inte ens om Rune Andreasson hade döpt honom till Shell-man hade det varit hälften så grymt som namnet Mac, MacGyver.

Mest våghalsig: MacGyver har aldrig varit i trollskogen och träffat häxan Hia-Hia... Det säger allt.

Frisyr: Med endast 3 spröda strån utstickande från hatten så känns Skalmans frilla ganska vek i jämförelse med MacGyvers charmigt fåniga lejonman. Ohh, ge oss 80-tal!
image89 image90

So fashionable

Ja men när vi ändå är inne på A.J Eriksens mössor så måste vi nämna att jag, S och Angelica ju varit modeller för deras studentkollektion (2008 års faktiskt haha). Ja herregud... Tre avdankade 22åringar (som vi var då) som ser sådär allmänt småkäcka ut. Vi är 19 år, vi lovar!
Min huvtröja på bilden tar ju priset. In da hood with me liksom...


image86

Student 2008!

Oh, vad glad jag blev idag när jag fick se att studentmössorna hade kommit! Wiiie, värsta känslan i kroppen! Belli Sp3c står det på framsidan och 2008 på baksidan! Sedan står även allas namn i klassen i själva mössan, hihi! De kommer från A.J Erikssen AB. Jag, Frida och Madde sprang direkt in på toaletten för att testa dom fina men hmm.... vad höga dom var!!! :O Glädjen förvandlades faktiskt till besvikenhet om jag ska vara ärlig! Haha. Tur att man fick en finfin penna och ett glas till! ;) Vi får se, kanske snyggt när man fixat håret osv lite bättre. Hur tycker ni att jag ska ha håret förresten? :)

             image85

Girls

Precis hemkomen från en mysig fika med mina favoritbruttor ;) Ohh, så gött att bara sitta o tjöta o skratta. Jag är verkligen glad att jag har så härliga människor  som dom omkring mej. De växer ju inte på träd sägs det :)

Nu ska jag, Care Bear och Snögubben gosa ner oss i soffan och plugga lite till kvällens tv-program. Blir nog lite städning med, snart kommer ju granskningsnämnden (Stian) hem igen hehehe ;)

Puss darlings!


     
image84

Backaplan

Nyss hemkommen från backaplan. Dock utan kassar denna gång. Mamma köpte pumps (ovanligt) till bröllopet däremot. Finfina! :) Jag testade dock en söt klänning, blommig och gul! Wie sommar! Men njee, jag var inte alls på köphumör eller något. Och ja, just det, vi tittade på tapeter också. Och tja, vad ska man säga? Beslutsångest bara. Uh!

Sedan blev det sibylla! Korv och mos med extra mycket gurkmajonäs! Mumsi! :) Love B

Björn Gustavsson på vår student?!

Hallo people! Läget? Här är det sådär, mår lite smått illa och är allmänt seg i huvudet. Känningar på halsont också , och snuva! :( Skönt var i alla fall att vi slutade tidigt idag och att jag hade med bilen till skolan! Åka förbi och vinka till alla töntar på bushållplatsen, hihi, näe skämt åsido! ;)

Innan jag ska gå ut med chicko här måste jag berätta en liten rolig sak. Vår klassföreståndare sa idag att dom kanske kan fixa dit Björn Gustavsson på vår student (!!!!) Han har ju gått där, på vårt kära (?) Mimers Hus. (Nej, det är INGEN clownskola) men visst vore det skoj, så det är bara att komma! ;) Den 5 Juni går jag ut, inte långt kvar nu!

                             image83

Wow

Sitter och bloggar från universitetet nu där jag kopplat in min dator med skolans nätverk (är tvungen att nämna detta eftersom jag är väldigt stolt över att jag klarat detta haha). Ja ni kan ju se det framför er; sladdar och kablar som ska dras och nätverk som ska kopplas samman och installeras. Pretty serious stuff.




Dagens

Träning: Simning

Place: Humanistens bibliotek

Mat: Panerad fisk o potatis (bambavarning)

Dryck: Kaffe i massor

No-no: Marabou Mint Krokant

Roligaste: Min och Erikas "ack så seriösa" planering inför 10 veckors examensarbete

Outfit: Myskläder

Citat: "Ska vi ta oss en strut?" (Tack glassbilen!)


      image82

asos.com

Härligt, nu är vi igång igen efter någar dagars paus (inte vårat fel dock utan blogg.se:s. Vi har ju vart hur sugna som helst på att få skriva).

Lägger in lite bilder på godbitar som ni hittar på www.asos.com. En grym sida för oss nätshoppare!

Vem skulle inte vilja bära upp dessa godbitar i vår? Blommigt, söta kjolar och mycket färg är ett säkert kort i sommar. Så det kör vi på tjejer o killar!! ;)



Äntligen funkar det!

Bloggen har vart nere ett tag därav dåligt med uppdateringar men nu är vi back on track.  Dessvärre har jag inte tid att skriva så mycket mer just nu! Mycket plugg idag. Ska skriva ett "valtal" till filosofin bl.a. Jag ska vara en "inbiten socialliberalist". Sounds like fun! :D

Vi hörs ikväll istället gubbs&flicks! Det här blev ju liksom kasst! ;)

RSS 2.0