Ta hand om dina fötter

Hej sötisar. Jag är trööött! :D Idag var det så mycket att göra på jobbet att nästan alla fick jobba över. Puh! 

Hur som helst, trött, men ska ändå snart ta en prommis med Fridn. Fötterna är på lite bättre humör efter fotbadet. Fötterna är för övrigt en kroppsdel som inte är så bortskämd så jag ska nu ge er lite tips på hur ni på bästa sätt tar hand om dem. :)

Gör såhär: Plaska runt en stund i varmt vatten. En tesked salt är en ingrediens som kan vara med i de flesta fotbad. Det verkar rengörande, fuktgivande, uppmjukande och motverkar de bakterier som gör fotsvett illaluktande. En matsked olivolja håller huden mjuk, motverkar torr hud och är rengörande. Särskilt som salt kan vara uttorkande kan olivolja vara utmärkt.

Smörj sedan in rikligt med någon slags lotion och linda in fötterna i plastfolie i ca 10 minuter. Resultatet blir nya mjuka fötter som mår bra! :)


Lite pics

Hola igen!

Tog mej en liten siesta här och laddade in lite bilder från min kamera (inte så många, och inga direkt bra). Men dom bjuder jag på hur som helst. Hoppas ni känner igen mej nu när jag bytt hudfärg från bleach to black ;) Ska sno Stisses mammas kamera snart, där har vi dom riktigt fina grejerna med poser o.s.v.

Svär-Mammi o jag:


Jag och Norrmännen:



Jag tar mej en Tequila sunrise och mamma en Caprinhia:


EM-FINAL!

Ännu en bortfarklaring till dålig uppdatering får ni här - Jag är sjukligt trött! :D Sovit ungefär fem timmar varje natt hela veckan. Och ändå så gick jag idag konstigt nog på en prommis vid 9-tiden. Nu blir nog Nina förvånad när hon läser det! ;)

Men jag klagar inte. Har vart en underbar vecka och helg. Den bästa på länge! :) I fredags var jag på park med Emelie bland annat. Roliga bilder väntar med andra ord! ;)

Nu ska jag ta en tupplur innan matchen här! TYSKLAND håller vi på såklart! Podolski, Lahm och Klose I like! :)


Bellibo suck suck

Ja Bella du får bli lite bättre på att uppdatera, hålla vår stackars blogg vid liv. Hoppas du börjar känna dej mer hemma på jobbet även om det vankas drogtest o.s.v. Det får du berätta mer om när jag kommer hem.

Här knatar dagarna på i ganska lugn och skön takt. Vi gör inte ås mycket mer än solar, badar och äter - i massor bör tilläggas. Jag och Stians mamma (som är de som är lite noggrannare med formen) försöker ta en promenix vissa morgonar. Går sådär. Men visst bränner man en massa kalorier genom att plaska runt under vattenytan också? Yeah right.

Hittade två nicenice bild på Google från här vi är. Igår snorklade jag och S just i det område på den första bilden, wohoo. Såg vackra zebrafiskar bl.a. Havet är en riktig dröm här. Kroatien är grymt! Kan rekommendera just det här stället som vi är på om man åker med sin pojk- eller flickvän, då partylivet inte är det bästa. Snarare små mysiga restauranger och glassbarer längs med en milslång kust. Romantic.

MVH er resereporter




Drogtestsdrama, puh!

Ohh va dålig jag är på att uppdatara! Men dte har vart så mycket nu, jobb och fotboll! :D Nu går det lite bättre på jobbet iallafall. Idag fick jag och fem killar bland annat sitta på en stol och slappa i en och en halv timme ungefär. Orsak? - Drogtest.
Härligt tänker ni och lätt tänkte jag från början. Men uh. jag var ärligt talat rädd att inte få gå hem vid halv 4 när jag slutar. Det låste sig totalt och jag blev så frustrerad att jag nästan började gråta! ;)

Bella: Haha, skojar ni? Är det verkligen så svårt? Jag kan ju göra före er då...
10 min senare...
Bella: Det går bara inte ju, och det kommer aldrig gå.... :(

Jaaa, det var faktiskt hemskt! :D

Croatia

Wiee. Vi har internet i vår lägenhet! Vilken ofantlig tur jag har va? ;)

Är nu i Kroatien, i en liten fiskeby utanför Split, som heter Brela. Det är hur mysigt som helst, "litet och pittoreskt". Vi har strålande väder (ibland klagar man till och med på värmen, fy fy). Spenderar dagarna med att sola, bada och snorkla. Jag har faktiskt aldrig snorklat på riktigt förr, men nu är jag fast i denna lilla hobby. Hur grymt som helst att vara under vattenytan och se färgen turkos i stort sett överallt. Små söta fiskar som glimmar och berg som sträcker sig långt ner i djupet. Vattnet e kanon här, så klart och vackert.

Bilder i massor blir det när jag kommer hem, Stisses mamma är ju fotograf så en kamera uppkörd i nyllet är något man är van vid just nu. Rätt ljus, rätt tajming, blixtar och objektiv är bara förnamnet. På så sätt slipper man stå för alla semesterbilder själv också, vilket är rätt skönt. Har tagit en del egna dock, men dom e väl inte dom bästa.

Jobba på Bella, när jag kommer hem är det min tur! Det är bara att stå ut, och det gör man :)

Bilden här har Stians mamma tagit, med lite retush efteråt (nice hopptorn vi har här va):


Midsommar-pics

Min midsommar har i tidigare inlägg beskrivits i text. Men jag föredrar bilder eftersom de säger mer än 1000 ord som man så fint brukar säga. Enjoy! Visst har alla helt underbart härliga klänningar! Like a lot!




My summer

Nu skriver en trött Bella efter en lång arbetsdag med massa nya intryck. Haha! Ptja, vad ska man säga. Något val har jag iaf inte. Det är där jag måste spendera mina dagar, vare sig jag vill det eller inte. Och jag vill INTE (ska jag tillägga).. För de som inte vet jobbar jag nu på KD och packeterar läkemedel. Vi har världens fulaste arbetskläder så några dagens outfit eller nåt kommer väl fortfarande inte dyka upp ;)

Annars flyter allt på. Hade en underbar helg helt enkelt! Roligt har det vart! Puss o kram sålänge people! 

Här är jag i sommar, WIE


Min midsommar

Ojoj, det var längesen jag skrev jag kände jag. Har inte haft så mycket på hjärtat om jag ska vara ärlig! Har inte hittat inspiration och tja... Har varit rätt less på det mesta och då är det inte kul att skriva! Nog om dessa bortförklaringar...

Igår firades iaf midsommar hastigt besultat hos Emelie i Lindome med Tina, Ellie, Sam och Yashar! Dagen spenderades på Lisebreg. Det var längesen jag åkte något så det var jättekul! Jag skrattar som ett barn när jag åker balder och bergodalbanan, jag vet inte varför, haha!

Vid 22 tiden började vi dricka vin och laga mat. Jag hade inte ätit på hela dan så snacka om att jag var hungrig! Men maten var värd väntan, jag är nästan stolt över hur gott och bra det blev! Jordgubbar sen också såklart! Sedan blev det fart på den lilla lilla festen och tja, mer bör väl inte nämnas! ;)


Balder är rolig

Midsommarlängtan

Imorn är det midsommar d v s dags att plocka sju sorters blommor och drömma om sin älskade eller hur det nu var?! Magiskt hehe...

För vår del (S e hemma wohoo) blir det först Varberg för att dansa runt midsommarstång med familj. Senare blir det Halmstad med vännerna. En dag som inte kan bli nåt annat än en hit känner jag! Hoppas att solen kikar fram också, eller framförallt att blåsten håller sig borta. Fladdrande klänning a la Marilyn Monroe är nåt jag vill slippa.

På midsommardagen bär det av ner mot Kroatien. Då tar vi vårt pick och pack och drar på en lång och skön semester. Jag, S och bilen. Vilket team. Med andra ord hoppas jag att stackars Bella (som ska vara hemma och jobba) håller lite liv i bloggen. Men känner jag henne rätt så kommer hon väl sova den tiden hon inte arbtar ;)

Hur som helst, glad midsommar alla!

Och heja Deutschland, vårt hopp i EM, nu när Sverige sprungit av planen!




American Apparel o Wet n' wild

Hm.. Ajja Bella, jag kan nog säga en hel del om dina kommentarer i Barcelona. Men som den snälla storasyster jag är så väljer jag att behålla dem för mej själv... ett tag till i alla fall ;)

Ligger och slökollar på Italien - Frankrike-matchen... Give me many goals please!

Hur som helst. Ska (återigen) tipsa om världens bästa baslinnen, nämligen de från American Apparel. Beställde hem ett paket från Nelly som kom idag och blev då påmind om att jag måste låta världen veta haha...

Jag beställde två färger till i modellen Double U-neck tank: kornblå och svart. Jag väljer storlek large (de är tighta som 17!) eftersom de då är lite längre och man kan ha dem till leggings. Var bara tvungen att beställa två till nu innan min och S semester - har man dom på sig blir allt snyggt! Kolla bilderna från Barcelona, där har jag mitt turkosa på några av bilderna.

Gäller ju att slå till när man verkligen fastnar för nåt, vilket jag sällan gör i klädväg!

Sen köpte jag också mineralfoundation från Wet n' wild. Den har fått bra testresultat i olika tidningar och kostar endast 59 spänn! Helt otroligt pris (om den nu är bra). Återkommer med egna testupplevelser ;)

Puss på er!


Nina i ett nötskal bland annat

Hej hej Bella här, var ett tag sen man skrev nu! :) Innan jag glömmer bara... Hela världen ska få veta, särskilt Stian om han läser. ;) Hör och häpna:

På hotellrummet i Barcelona...
Bella: Vi måste gömma värdesakerna för städarna... Vart?!
Nina: Hmm *tänker en lång stund*..... I papperskorgen?!??!

Ehh.. Ja, för där kollar dom ju inte?! Haha... Gud, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta Nisse?!

Annars har jag vart i stan med Pemmie idag. Min galna gumma! Fikade, pratade och planerade. Vad händer på midsommar liksom? Nina ska ju till Tylösand men jag får se vad som händer. Blir nånting här hemma i Götet i alla fall...

Förra året var vi på Tjörn. Det var lite galet, jag tänker på en viss inspektion i fyllehuset.. Suck! ;)

Vad tisslas och tasslas det om? hehe




EM update

Förstår om inte alla våra läsare inte är så intresserade av fotboll, men i bloggen ska man ju skriva om sitt liv, inte sant? Och igår var handlade mitt liv om att jobba och kolla fotboll, och jag väljer att skriva om fotbollen, då jobbet känns ännu mer blaha i sånnahär sammanhang ;)

Var ju en ganska viktig match igår för oss med tyskt blod i ådrorna haha... Var lite pirrig men ändå ganska övertygad om att tyskarna skulle köra över Österrike, vilket inte riktigt hände. Dom höll sig dock på ytan tack vare käre Michael Ballack. Vilket sjukt (snyggt!) mål! Nu måste laget verkligen shapa upp sig inför kvarten mot Portugal. Huh.

Idag blir det jobb igen, och sen fotboll igen. Lär bli en rafflande kväll =) MEN... Viktigast är ju dock imorgon, då slår vi i klockan för Sverige/Sweden/Suecia. Våra gulblåa hjältar! Måtte det gå vägen.

En liten fin bild från sommaren år 2006, VM i Tyskland. Jag o Johan (imorn åker Sverige-klänningen på igen, det känner jag på mej):


Barcelona-pics

Hola amigos!

Saknat oss? ;)

Hemma igen från en underbar stad - lite brunare och lite fräschare! Vi låter bilderna tala för sig själva. Nu e det sova som gäller. Seg efter resan (kö överallt, hela tiden) och besviken efter Sveriges snöpliga förlust mot Spanien.





Puss från oss - nördarna:


Barcelona, here we come

Sådär ja, nu var det sista packat och klart och vi känner oss redo. Jag älskar att flyga, konstigt nog. för visst är det lite läskigt egentligen. Färdas i luften liksom hehe. Bara man inte får lock i öronen så är det lugnt.

Nu kom Nini och vi ska ta en prommis till torget med Chicko och köpa jordgubbar. So long läsare. Och so long mitt rum... (Äntligen kom en bild på det. Visst är tapeterna lite coola ändå? All cred till S) hehe


Svenska fotbollsgrabbar

Idag spelar Sverige sin öppningsmatch i EM 2008 mot Grekland. Tyvärr missar jag och Bella matchen eftersom vi sitter på planet till Barca exakt den tiden. Lite typiskt. Men vi får försäkra oss om att nån vill ge oss en sms-rapport såfort vi stiger av. Spännande! Vi ses på avenyn nästa onsdag i alla fall när Sverige möter Ryssland! Be there!

Fotbolls- EM:

Pirr i magen
Sommar
Underbara mål och fint spel
Lagkänsla "hela nationen samlas"
Glada människor med gulblåmålade ansikten
Fest i hela Europa


Huvudvärk?

Sega dag. Jag har mått illa och haft en himlans huvudvärk. Jag tror det beror på att jag äter och dricker för lite i värmen men man är ju liksom inte sugen. Nu när jag och Nini ska te Barca lär det dock bli en hel del god mat och dricka! Kanske inte sån dricka som stillar huvudvärken dock? Haha nedå... Tat lugnt nu...

Men men, för att avrunda och sammanfatta det hela. Drick mer än vad du tror! Vatten är gott och nyttigt!


- Vatten förbättrar energiupptaget och förbränningen av kalorier.

- Vatten ökar mättnadskänslan, minskar hungern.
- Vatten forslar bort gifter och förbränningsprodukter av olika slag genom kroppens reningsorgan. 

- Är bra för hud och hår... m.m. m.m.


Härlig bild va? Fast jag föredrar jordgubbar till grädde/glass ;)


Vasastan

Vi gamlingar som inte fick vara med på studentfest, samlades på Vasastan för ett glas vin och firandet av min födelsedag (Tack för den vackra sången, inte alls pinsamt!) ;)



Fler studentbilder


Balfrisyren

Min balfrisyr fick mycket uppmärksamhet från många håll (haha) så jag tänkte ta en liten genomgång av hur Emelie gjorde den! ;) Först och främst behöver man en locktång, tuperingskam, uppsättningspärlor (som finns att köpa på Glitter bland annat) samt hårnålar och mycket hårspray! ;)

Börja med att locka hela håret! Låt det ta sin lilla tid, hehe! Tupera sedan mycket, ser du ut som en tant i håret ett tag och är nära på att börja gråta? Ja, då har du lyckats och det är antagligen tillräkcligt. Försök sedan få till bulan fint med hjälp av tuperinskammens nål och spänn fast med massa hårnålar. Det sista eller ja, nästan allt, är ju lättast om en kompis gör för dig...

  

Fyfan vad jag är bra

Den 5 juni! Ja, vad ska man säga? Världens bästa dag i alla fall. Över all förväntan! Utspringet gav en sån adrenalinkick som sedan höll i sig hela dagen. Första anblicken på sin skylt, sin familj, flaket, maten och sedan limon. Ja, det är obeskrivligt! Ni får nöja er med bilder....

Kvällen slutade iaf på Kajskul 8 och vi hade skiitkul. Antagligen sista gången man såg en hel del också... Här är dagen i bilder i vilket fall som helst! Underbart!


Barcelona

Ay caramba amigos! Eller nåt haha...  Tur att Bella har läst spanska (med stor framgång?) i ett år nu. Så kan hon sköta allt snack när vi åker till Barcelona! Bättre student- och födelsedagspresent kunde vi inte tänka oss. Mycket finurligt tänkt, mor och far hehe...

På tisdag bär det av, och vi är så förväntansfulla. Ingen av oss har varit där innan, men det är en stad som vi verkligen vill besöka. Ska tydligen finnas hur mycket som helst att se. Nice shopping, nära till stranden o.s.v. Blir att gå upp tidigt varje dag för att utnyttja varenda minut... 

Så har ni några Barcelona-tips får ni gärna dela med er! Comment on!

Härlig bild på Mar-bella-stranden där vi lär hänga en del:

Roligt

Hej och hå! Jag är helt död och mina fötter is killing me och jag borde gå och lägga mig! Idag var vi på Hulebäcks  och tog emot Emelie och Tina! Mina goa gamla 9cd2 tjejer! Fy fasen vad roligt, blev tårögd och fick gåshud! Så roligt hade dom och de var så glada! Deras flak var bäst, världens bästa musikanläggning som nog Emelie påpekade 100 gånger! ;) Haha! Så stolt är jag va! :)

Igår var dessutom jag och mamma hos Sandra och firade även hennes student! Såhär såg jag ut då. Frillan höll i sig bra under natten! :D

Linnet är ganska nydligen från cubus. De har massa fina vardagslinnen nu! :)

 

Elak katt

Finfin balbilder lillasyrran la upp! Får nostalgiska tankar dagarna i ända nu i student- och baltider. Fram med näsduken liksom hehe...

Hittade 2 bilder på min kamera som jag ju måste lägga upp. Det blir Bella gånger 2: Bella på bal och Bella med elak katt

image295

image296

Bilder från min studentbal

                image271

Åh, vilken underbar kväll! Alla var så otroligt vackra och det var så himla trevligt upplagt alltihopa! Synd bara att vi typ missa välkomstdrinken, hehe! Kvällen började med att vi tjejer möttes på busstationen där vi sedan i samlad trupp gick till Claes för en kort liten "förfest". Det var mysigt! Sedan gick vi till limobussarna som självklart hade noll koll vad gäller allt! "Var, när, hur" Asså... Skärpning mimers hus, den dåliga planeringen bara fortsätter.

Sen fick vi god förrätt, varmrätt och efterätt med cider och rött vin till. Efter varje måltid var det paus och frisk luft som gällde. Det var jättemysigt eftersom det är så vackert på Marstarnd. Verkligen romantiskt! Och det är väl det en bal handlar om? Sedan öppnade baren och livebandet spelade skitbra musik! Gud vad vi släppte loss.. Härligt! Alla var så glada, allt var så underbart och allt var så fint! :)






Examen

Äntligen är studierna över! Man slipper se pedagogen nånsin mer igen (inifrån vill säga). Puh. Det var det. Nu ska jag slappa och njuta av en uuunderbar sommar med resor, utflykter, jobb (ja det blir ju en del av den varan också), vänner, familj osv osv. Så kan resten av livet bli om jag vill!

Grattis till mej, fröken Nina haha...


image268


Nivå

Lägger in lite partybilder från Nivå i lördags. Blev en liten sväng dit efter reunion:en. Alltid kul med trevligt sällskap, gött väder och bra musik. Nu är sommaren verkligen här!

Ha en fin kväll alla!



Reunion



Igårkväll var det som sagt reunion med gamla gymnasieklassen. En trevlig liten tillställning som lärarna hade ordnat, väldigt bra initiativ! Åt lite gott och fick höra vad alla gamla classmates sysslar med idag. Fick även läsa gamla dikter och brev som vi skrivit för en sisådär 5-7 år sedan (fin kärleksdikt jag skrivit va?). =)

Efter det blev det 11:ans spårvagn hem till L. Och det är en helt annan historia, så det blir ett nytt inlägg senare! Mer bilder med, äntligen är jag på G med tekniken igen, wohoo...

image263

RSS 2.0