Bubble Shack

Kort och koncist blir det idag...

Sitter nyduschad och nöjd i soffan och äter lite gott. Choklad och kanel luktar jag också. Mums! Vilken kombination. Hela lägenheten känns som ett fluffigt, gosigt moln. Me like!

Här är grejen som gör det (Bellas favvo by the way):





Måndagsupdate

Hey alla!

Bloggen har stått still några dagar - igen. När man väl fått upp ett flyt så kommer jobb och även annat emellan. Men men... så är det. Och det är ju trots allt kul att blogga, det glömmer jag icke.

Har en vecka ganska full av jobb framför mig, sen är jag dock ledig i en hel vecka innan jag går på igen. Skönt. Ska ha ett litet höstlov har jag tänkt mig. Lite tid för att höststäda och rensa ut det gamla, och in med det nya.

Sen blir det nog också åtminstone en liten miniweekend under detta lov. Jag och S ska ta med Linda och hennes S upp till Oslo, Norge. Stad och land, man kan inte vara tydlig nog ;) Där ska vi tillbringa två nätter på Thon-hotell, nordens första designhotell eller nåt sånt. Snyggt såg det ut i alla fall! Och god hotellfrukost ser man ju alltid framemot. Det är ju halva grejen typ haha... Nej, men sen hoppas vi på bra väder så vi kan vandra runt och kika på det ena och det andra. Var i Oslo för ett år sedan, nästan exakt, och vi hade hur skoj som helst. Denna lilla tripp var förövrigt vår födelsedagspresent till dom båda, ganska så bra va?

Här är lite bilder från location, snyggt och cleant:

                     

Min dag i bilder

Tänkte sätta fokus lite mer på foto i den här bloggen. Blir så inspirerad av alla andra bloggar som är mycket flitigare än vi på att ladda in bilder på datorn. Framförallt att ta korten överhuvudtaget... Nu är det bättring.

Idag har jag i alla fall lyckats dokumenterat min dag. En helt vanlig dag i mitt liv... Typ. Kanske blir det fler sånnahär små bildserier, faktiskt väldigt kul! Man tar så sällan kort i vardagen. Små ögonblicksbilder som man inte vill glömma... Det borde man göra oftare.

Here it goes! Vaknade klockan 5 i morse, pigg som en nötkärna. As if!? Nja, här står jag på jobbet klockan 6 på morgonen, osminkad och hur glad som helst (skönt att sluta jobba klockan 13 trots allt):



Efter work åkte jag för att hämta hunden. Hon kom inte ens och hälsade på mig... Hon låg som en latis i sin korg under trappan - för en gångs skull inte i mammas o pappa säng dock:



Chick fick sitta i framsätet - bak och fram. Hm. I de skarpa svängarna flög hon nästan stackarn:



Sen var det dags att träffa B på stan. Kikade runt här och var, alltid lika inspirerande. Passade på att plåta lite inne i provhytten, perfekt liten studio med spegel och allt.

Dagens trasor:
Svart linne från American Apparel
Grå långkofta från Zara (de har många snygga nu, i olika modeller)
Svart kjol från Monki
Lila strumpbyxor från Topshop
Väska från Björn Borg
Silvermedaljong från Guldfynd
Svarta, låga stövlar från Skopunkten



Försökte ta en sjysst (och rättvis) bild på Bellas omtalade, snygga blåa byxor. Gick väl sådär. Men här är dom i alla fall. Jag tyckte dom var snygga, cool färg om inte annat:



Det blev lite smått och gott för mig idag.

Mössa från Monki
Knästrumpor och strumpbyxor från Cubus
Nagellack från Depend (mörkröd-brun färg med lite glitter)




Purple

Hello there!

Nyss hemkommen från jobbet, sitter och softar med hunden. Hon har börjat trivas, sikken tur. Snart ska jag lämna henne ensam i några timmar för att träffa Bella (alltså Brunettbella haha) på stan. Får se om lägenheten är i samma skick när man kommer tillbaka... Ska åtminstone stänga dörren till sovrummet så att inte sängen är full med hundhår sen. Hon fäller ju lite den här hunddamen...

Idag är förövrigt en lila dag känner jag. Älskar denna färg! Vill ha den på allt, vilket inte vore så snyggt kanske...

Lila är snällare och inte lika påfallande som rosa, inte lika skrikigt. Som sammet för ögat. Lila kan vara dov, höstig och skarp, men samtidigt len. Älskar alla olika nyanser av denna färg!

... Syrén, lavendel, purr-purr, gredelin, fuchsia, violett, magenta, indigo ...





Kvällsfunderingar

Ska ta mig en kopp te och krypa ner under en filt. Tvn är på - såklart.

Känner mig lite stel och trött. Behöver nog röra lite på mig för att få bort spänningar i kroppen. Jag hoppas på att det är måndagssyndrom som försvinner... imorn?! Eller dagen efter det. Jag väntar.

Imorn ska jag jobba och sen träffa lilla B, vi ses ju så sällan nu när jag bor där jag bor. Jag var väldigt hemmakär i somras, men nu blir det mindre. Inte så konstigt kanske?  Imorn gör vi stan.

Det är bättre tider på gång nu :)


Hundvakt

Denna vecka kommer jag ha en speciell inneboende hos mig, med betoning på speciell. Nämligen Chicko - familjens hund. Detta är en filur som aldrig blir nöjd, så jag vet inte ens om hon kommer trivas hos mig. Huset där mamma och pappa bor är det enda som duger. Hon vägrar att vara borta längre än en dag hos någon annan. En väldigt hemmakär vovve med andra ord. Därför är jag lite orolig om en vecka på Hotell Nina kommer passa fröken uppnosig?!

Det finns tusen saker man kan säga om denna hund, ordet normal ingår dock inte. Hon är väldigt lurig och inställsam vilket hon varit ända sedan hon var valp. Hon vet nog vad hon har gjort genom alla år och dar... Suck.

Hörde att veckan ska bli solig och bra, så mig lär ni väl hitta på nån äng tillsammans med en envis jycke på andra sidan snöret.

So long!








Hemlig förebild

Jag gillar att åka buss/tåg/bil. Jag gillar att sitta tyst och tänka, för mig själv. Reflektera. Tänka och tycka vad man vill. I tystnad.


Igår t.ex. kom jag fram till att jag nog hittat min första riktiga "kändis förebild". Tilläggas bör väl att jag innan haft väldigt förutfattade meningar om denna person. Jag var stensäker på att tjejen ifråga var en blåst och bortskämd snorunge. Men i själva verket är hon riktigt smart och givmild. Jag vill och försöker verkligen ta åt mig av det hon gör och skriver. Hon visar bland annat att tjejer också kan. Att vi måste hålla ihop och hur mycket krav och press vi ställs inför hela tiden. Hon är medveten om hurpass många hon påverkar och utnyttjar detta, enligt mig, på ett bra sätt. När hon ibland skriver djupa inlägg om hur hon känner innerst inne märker jag hur väl jag faktiskt känner igen mig i det. Och vad som är bra med just det är att hon sedan coachar (främst) tjejer till bättre självkänsla och självförtroende. Hon skäms inte och pratar öppet om sexuella trakasserier, hon vägrar anorektiska modeller och är inte världens partytjej.


Om ni inte redan listat ut det så handlar det om en viss bloggare. En blogg som mest anses vara en modeblogg. Men många inlägg och mellan raderna hittar man något som får mig att glädjas åt att hon lyckas så mycket som hon gör. För hon förtjänar det faktiskt. För hon vill så mycket bra med sitt "kändisskap" ändå.


Vem kunde tro att Blondinbella är min förebild?


Sen att det kanske är lite för mycket dyra acnebehandligngar och blekning av tänder som vi vanliga inte alltid har råd med är ju en annan sak. Men det bortser vi ifrån nu! ;)

Godnatt från en annan Bella


Innebandymatch

Blev inte en promenad runt Härlanda Tjärn som jag hoppats på, vi styrde jympadojjorna mot stan i stället. Tog en dryg halvtimme, och var en härlig liten vandring. Väl inne så köpte vi varsin glass och satte oss på kanalkanten och solade våra bleka nosar. Det var varmare än vad man trodde ute. Riktigt sommarväder! Underbart på alla sätt och vis. Höstdagar i sommarstil är något vi behöver mer av här i Svea.

Sen tog vi vagnen hem. Benen var sega och S behövde spara sig inför kvällens bandymatch. Brorsan, Johan och han är med i Korpen nu hehe... De spelar sin första match idag. Heja Backa Boys (vem kom på lagnamnet?)! Självklart är jag där med mina pompoms :) Innebandy är kul, krävande och svettigt! Puh.

Sen hoppas jag på inköp av diverse sötsaker så att vi kan ha en riktig mys- och tvkväll. Måste ju passa på medans mannen är hemma.

Bye for now!


Love sunday

Hej alla glada, pigga, bakisbenägna och ångestfyllda!

Haft en bra helg?

Här har det varit mys deluxe, eller vad man ska kalla det?! Kommersen igår gick bra, jag gillar när man får upp säljarandan haha. Väldigt affärsmässigt. Självklart fick vi inte sålt allt, men mycket. Bör ju nämnas att vi (mest L) hade ton med kläder med sig. Det var liksom resväskor och påsar fyllda!

Märkeskläder och lite dyrare saker (allt som vi sa kostade över 50 kr räknas som dyrt här) gick inte så bra. Vissa saker blev man förvånad över. Jag hade tagit med mig en helt ny parfym, som jag fick på köpet sist jag beställde från eleven. Den är inte så dyr i vanliga fall och jag gick dessutom ner hundralappen. Men nej, den fick jag inte sålt. Hur många som helst som höll i den, men när dom fick höra priset på 60 spänn så var det big no-no.

Här är den lilla goingen. Inte helt min smak dock, för söt:


"Rain"-parfymen från samma serie är dock underbar! Det har jag säkert skrivit här förr, men det tycker jag fortfarande.

Lördagen fortsatte sedan med mys och go mat på Den Lilla Tavernan, en liten dejt med S haha. Alltid lika skoj på våra dejter. Och detta är verkligen vårat favoritställe! Vi började gå dit för nåt år sedan efter att det varit rekommendationer i GP. Vi märkte att det inte alltid var lätt att få bord, så man fick välja sina tider. Maten och personalen är i alla fall oslagbar. Yum. Gå dit med din pojk- eller flickvän (eller med dejten som du vill snärja).

www.lillatavernan.net

Efter mat blev det en liten promenix för mig hem till L där tjejerna höll till. Var nog skönt med en promenad för den mätta och vitlöksdoftande mej... Dock önskar jag att jag haft goa promenadskor istället för klackar. Men men, jag kom fram och fick mig ett glas vin. Så det var bara att parkera i soffan och slappa. Ett bra avslut på en bra dag helt enkelt!

Och ja Bella, det ryktas faktiskt om att du måste visa domdär byxorna nu! Inte ens jag har ju sett dem "för guds skull". De låter ju inte som de är så snygga som du påstår, så upp till bevis! Erkänn nu att du var på Blåkläder och rotade bland säsongens arbetskläder ;)

Nu ska jag väcka S. Vissa människor tycka aldrig vakna... Sen blir det go frukost! Mums, älskar frukost på söndagar! Sen blir det promenad runt Härlanda tjärn om jag får bestämma. Uppdaterar senare!

Puss på er sålänge! Njut av solen... snart är den gone forevaaaaaa.....

Thanx a lot! ;)

Jahopp... Hmmm... ;)

Kommer ni ihåg att jag berättade om mina nya jeans som jag köpt. Mina nya favvo-byxor ni vet? Ja, hur som helst. Dom hade jag på mig igår. Och efter jobbet åkte jag till Johan och det första han på säger på stationen är:

J: Är det dina jobbarbyxor?
B: Va? Haha, neeej!

Hemma:
J: Vilka konstiga byxor...
B: Va? Dom är skitsnygga ju!

1 timme senare:
J: Vill du låna mina mysbyxor istället?
B: MEN NU FÅR DU GE DIG!!!!

Hmm... Ja, vad ska man säga! Han säger ju vad han tycker iaf! Och det är väl bra... Men usch! Vad tänker han med? Dom är ju faktiskt skitsnygga! :O

Loppis

Imorn (eller idag för de flesta av er) så står vi på Kommersen, L och jag. Bord 78, kom och fynda allihopa! Bara fina grejer, nästan i alla fall. Får ju tala för mig själv eftersom jag inte sett Lindas prylar än! Men jodå, det blir nog mycket snygga kläder, skor, smycken och produkter. Till riktigt bra priser bör ju tilläggas då förstås :)

Dagens citat av mig: "Loppis är poppis"




Stan

Sådär ja, då har jag äntligen vart på stan och shoppat upp lite cash! Det var ett tag sen kan jag säga... Och denna gången blev det lite nödvändiga saker också. Inte bara klänningar och toppar som det brukar bli. En varm söt kofta t.ex. och ett par riktigt heta himmelsblå jeans. Båda från Rut... Jag är specielt kär i jeansen. Dom lär ni se mig i mycket. Dessutom hittade jag ett par gamla miss sixty jenas i min garderob som jag aldrig använt. Så man kan ju säga att jag har två nya snyggingar! ;) Men jag vet inte. Märkesjeans känns lite out?

Och så en klänning såklart! Och lite småkraffs. Men jag fick leta ett tag. Jag måste säga att jag är riktigt besviken på höstens mode. Tråkigt... Jag tänker följa min egen stil och smak till fullo... Ses&Höras //B

Undra om Chicko vill följa med nästa gång? Nej, stackarn är verkligen ingens stadshund! ;)


Love

Godnatt allihopa! Här var det trött. Sitter och slötittar på Liverpool-matchen, men kan knappt hålla ögonen öppna. Sängen kallar inom ett par få minuter...

Anne-Britt sitter och redigerar några av våra bilder. Favoriterna ska upp på väggen i hallen och i sovrummet hemma. I sovrummet blir det nog en stor svartvit en. Snyggt. Och lite ego kanske haha? Nejdå. Celebrate love säger jag bara. Ser framemot att få upp nåt på väggarna därhemma, det är dags nu!

Idag har vi shoppat lite sportkläder också, finns en grym outlet-butik här där allt blir så mycket billigare. Galet vad bra det är! Jag fick mig lite soft-shell-kläder som jag kan ha när jag joggar och går nu i höst. Icke bli kall vettni! Varsin fleecejacka blev det också, mjuka som bara den. Mjukt och varmt ska det vara nu i höst.

Ja, godnatt som sagt. Sov sött.

En liten glimt på mitt hjerte:

Tired

Okej, nu är jag inte så jättepigg längre. Två dagars lång övertid tar på krafterna. Imorse var jag helt död och sa till mig själv att idag ska jag inte jobba över. Men problemet med plockmaskinen var kvar och jag fick stanna ändå. Risken finns väl imorgon också... Hmmm...

Men så ikväll unnade jag mig därför ett varmt bad med tända ljus. Det hjälper verkligen... Och så ska jag försöka lägga mig tidigt idag så att jag får mina 8 rekomenderade timmar. Dvs nu egentligen, men suck vad tråkigt! Det är ju nu på kvällen allt händer framför datorn! Eller hur? ;)

Fotomodellerna

Godmorgon i höstrusket!

Det är verkligen kul att plåta i studio! Nästa gång har vi (jag mest, S hänger väl bara på) att vi ska ha många klädombyten o.s.v. med oss. Och kanske fixa till oss lite mer hehe. Igår var en liten testrond kan man väl säga. Vi åkte bara dit och tog lite spontant sådär. Anne-Britt fick testa lite olika ljus, placera skärmarna på olika sätt och liknande.

Alltid kul att få nya fräscha bilder också, nu vet man hur julkorten kan se ut i år :)


                   


Bild 2

Vad tycks om denna?


Photoshoot

Det blev en tur till studion, kul som bara den. Massa bilder blev tagna, det sa bara klick ;)

Här kommer en av dem. Søte mennesker hva?:


Norge

Hello hej!

Uppdaterar lite ifrån vårt grannland i väster, Norge. Jag och S är uppe en tur för att besöka norska släkten. Alltid lika trevligt. Tänkte rota lite i svärmors dator och se om jag hittar lite bilder, det finns det ju ett stort antal av åtminstone. Sitter på fel dator just nu, men några hittade jag här med. 

Kanske blir det en liten photoshoot i hennes studio senare också... Kika in här (smygreklam haha) www.abfoto.net

Au naturel - uppe på norska landsbygden, sommar 2006:

Vårt första julfirande tillsammans, 2006:

Första kalaset med norska släkten.  Visst ser jag lite stel ut haha:

Lördag

Yeeeeey, jag är jättepigg, tro det eller ej! Igår lyckades jag somna hos Johan på eftermiddagen och vaknade inte förrens 22.00. OHNEJ, nu kommer jag aldrig kunna somna sen tänkte jag men jopp, la mig 23.30 och gick upp 10.00. Det är så skönt och sova så det finns inte! :) Nu är jag hemma för Johan spelar match!

Titta vad fint det står om honom här - http://www.fotbollsexpressen.se/Guldskon/1.1297681/johan-gunnarsson-malfarligare-an-ingelsten Han är så bra! <3

Ikväll tänkte jag gå ut. Vart det blir vet jag inte, men jag är riktigt sugen! Så skönt med helg! :)

PUSS B

Jag & Nina på Parkan


Happy Helg

Mysiga helg! Hoppas ni alla ska hitta på nåt som ni tycker är riktigt kul!?

Själv har jag fått hem mannen nu igen, och ingen är väl gladare än jag! För oss blir det nog lite partaj imorgon kväll hos våra grannar Johan och Frida. Härligt! Men först två jobbpass för mig, så inget fredagsmys här inte. Men det är okej, jobbet är kul på sitt sätt :)

Jag kan ju redan tipsa er om nästa lördag i alla fall, när jag L och H ska stå på kommersen. Japp, Göteborgs största loppmarknad. Massa kläder, smycken, skor och produkter kommer säljas ut till underbara priser. Be there, vetja ;) Fynda, fynda! Spana efter tre blondisar med världens grymmaste bord, så vet ni att det är vi! Och om ni inte vill shoppa loss, så kom och säg hej bara.

PUSS

Lonely

Slänger upp en riktigt bra låt, enligt mig, som passar en regnig och grå dag som denna.

http://www.youtube.com/watch?v=HZsisFFIBBI&feature=related

Domedagen

Jaha, tydligen skulle jorden gått under inatt/imorse eller hur det nu var? Något jag missat totalt.  Det var min kompis från Australien som via msn påminde mig om hur glada vi borde va att vi lever hehe....

Jag som borde ha all tid i världen att hänga med i de senaste nyheterna. Men icke. Detta domedagsprat har jag missat totalt. Bättre att gå ovetandes kanske?!

När man börjar fundera över det så blir alla problem så små i jämförelse. Det är ganska skönt på nåt vis. Sådant man går och grubblar på tappar helt sin betydelse, när man vet att det kan vara borta på en sekund. Lika bra att njuta av varje lilla dag man får och vända det jobbiga till nåt positivt. Det är väl inte jag världsbäst på egentligen, men jag jobbar hela tiden på att bli bättre. Jag tror att man får vara tålmodig och påminna sig själv hela, hela tiden om vissa saker. Kanske blir det då lättare att gå igenom vardagens problem och motgångar, som man ofta tror att man är ensam om. Problemet tror jag många gånger också kan vara just det att man tror att man är själv om vissa problem i hela världen. Man vågar inte prata med nån om det, man sluter in sig i sin bubbla och låtsas som om allt är bra utåt. Hade man vart öppen om sina problem och inte skämts för dem så hade det förmodligen varit första steget till bättring. Ja, hur som helst så är det inte lätt att våga vara sann mot andra i detta samhälle. Allt går ju ut på att vara framåt, snyggast, göra bäst ifrån sig och klara av alla tänkbara situationer. För vem skulle egentligen säga till sin blivande arbetsgivare att man faktiskt är rädd och orolig i många av de situationer som lär uppkomma på den nya arbetsplatsen? Och vem skulle säga att man kanske går hem och gråter p.g.a. alla nya intryck runtomkring en? Nja, då får du nog inte jobbet... Med andra ord är det svårt att vara sig själv - helt, och till en början.

Suck. Ja, nu ska jag tänka lite mer på detta med domedagen och få lite perspektiv på saker och ting. Och ni med, ok?



Fult

Hej hopp!

Sitter hemma på familjens dator. Här har vi många gamla konstiga bilder liggande... puh. Spana in mig och Bella med taxen. Den finns hos våra kusiner i Tyskland, världens mest lustiga gosedjur hehe... Så, här följer lite bilder från vår Tysklandsresa, i november 2007.



Vi åkte med en båt som heter Peter Pan:

Ehm, jag och Bella tog det lugnt med lite meditation i hytten:

Mer bilder

Ähh nu får jag slänga upp resten, sen blir det inget mer bröllop på ett bra tag hehe... Lovar! Ni är väl urtrötta på det nu kan jag tänka mig. Lite bilder från min egna kamera här först, dom hade jag ju helt glömt. Sen återgår bloggen till det normala!

Fin dukning:

Bell, Felicia och Sara:

Hej o hå under Götaälvbron:

jag och mein Cousin Jan:

Lite familj:

Dans natten lång:

Bröllopspics

Ja vi är lite sena här ibland, men så är det - get used to it :) Försöker portionera ut bilder och storys lite förstår ni haha...

Här kommer lite fler bilder från den underbara bröllopsdagen när vår storasyster gick till altaret med blivande make. Ja, dom blev ett äkta par tilllslut, det får ni se här:

Dessa knåpade mamma ihop + en sisådär 60 till:

Lite allsång:

Nöjda och glada av resultatet av vår nya och ännu större familj:

Pappa, mamma och Oma + Kjär/Bohmans

Lillebror+lillasyster och gäster:

Toastmasterparet, syskonen Kjär, och kusinerna Kjär:

Brudparet anländer efter en liten tur på sjön:

Solen kom när pappa hade välkomsttal:

Lite tal blev det:

Yum-yum:

Sen började leken o festen:

Tack för allt:

choklad

Ja, Nina - jag äter faktiskt ekologiska frukter varje dag på KD. Dom funkar! :) Jag har bland annat blivit beroende av kiwi.

Men skit i det nu. Det jag skulle skriva om, när vi ändå var inne på mat. Är att jag idag testade nya (?) marabou Amigo. (Ja, det är mat för mig) och den var goood! Men favoriterna är apelsinkrokant och mintkrokant. MUMS! och när vi ändå är inne på choklad. Är inte Noblesse typ det godaste som finns? Åh, jag älskar choklad! När jag gick i skolan och skulle ha prov brukade mamma skicka med mig en bit mörk choklad som jag skulle äta innan provet för att bli pigg och klartänkt. Kanske hjälpte det?! :) Och man blir väl glad av choklad också? Det är ju alltid skönt att vara glad...

Denna vore trevlig att få ;)



ekologisk mat

Oprah idag handlade bl.a. om ekologisk mat. I morse var det Go Britney, nu är det Go Oprah!

Detta med eko-mat är, för dom flesta, något ganska nytt inom livsmedel - så även för mig. På den senaste tiden har jag faktiskt börjat köpa mer och mer ekologisk mat. Oftast kostar det 1 eller 2 kronor mer än de vanliga alternativen, men det tycker jag att det är värt. Vi stoppar i oss otroligt mycket gifter idag... Tänk er insidan av er kropp efter en blöt utekväll t.ex. Huu... Men även i vardagen äter vi besprutade frukter, livsmedel med diverse olika tillsatser o.s.v. Inte undra på att detox och andra giftreningskurer är så i ropet!

Jag slår härmed ett slag för ekologin!

Om du som jag är "ny" eko-konsument, satsa då på att byta ut de varor du äter mycket av. Detta köper jag:

- ekologisk gräddfil
- ekologiskt smör
- ekologisk mjölk
- ekologiskt te
- ekologisk honung
- ekologiskt frukt och grönt

Go Green är ett märke som har många goda varor också! Deras salsadip är delicious!

                

Brittan

På söndag är det dags för VMA, och tydligen ska showen öppnas av Brittan herself. Jag hoppas, hoppas av hela mitt hjärta att hon kommer att göra ett grymt, storslaget framträdande! Folk ska tappa hakorna och jubla!

Jag minns sist när hon inledde showen och man verkligen såg i hennes ögon hur dåligt hon mådde. Att framträdandet var kasst och pinsamt behöver jag ju inte ens nämna. Men det var då det...

Nu tror iallafall jag att miss B kommer tillbaks starkare än någonsin! Kommer sitta klistrad vid 02.00 på söndagsnatten och hålla tummarna. Jag tror faktiskt inte att jag kommer bli besviken!

Go Britney:

Inredning

Idag har jag investerat i diverse olika grejer, mest inredningssaker (sen när man träffa L i stan blev det annat hehe).

Nu när det är höst tycker jag man ska satsa lite på hemmet efetrsom man ganska lätt stänger in sig i höstrusket. Mysig inredning som man trivs med gör det mer uthärdligt. Vi (mest S) håller ju på att renovera och vi är nästan helt klara. Golv ska läggas i köket och badrummet ska göras om helt. Men i stort sett ser allt ut precis så som vi vill ha det nu.

Tillbaks till dagens inköp. Jag tog brumbrum och åkte iväg till Backaplan. det blev lite kikande på Hemtex men där föll mig inget i smaken. På Chilli däremot slog jag till. Köpte fyra stora myskuddar till sängen. Verkligen ett tips till alla som behöver prydnadskuddar - här finns dom! Sen ska jag köpa en stor pläd också som man kan ha liggandes över överkastet, men det blir en annan dag. Sen köpte jag en liten ljusstake och ett stort, svart blockljus. Vårt sovrum har lattefärgade väggar, brun ekparkett, spegelgarderober och eksäng. Färgerna går alltså i enbart brunt och svart.

Vidare på Coop (mestadels för att köpa mat) hittade jag två korgar som jag ska lägga allt mitt smink i. Sminkbordet har svämmat över och det har sett allt annat än snyggt ut. Nu däremot är det clean and fine my friends.

Kuddarna som är hur goa som helst:

Den nya, städade sminkhörnan:


Idol?

Ikväll börjar väl höstens nya snackis igen. Programmet som får oss att tycka synd om de stackars tondöva ungdomarna som utsätter sig för juryns hårda ord. Jag talar naturligtvis om Idol. Och i år ska det tydligen vara den nya, ännu tuffare juryn. Stenhårda. Personligen så tycker jag nästan att juryn är skrattretande där dom sitter och tror att de har all världens makt i sina händer. Och så sitter de egentligen bara och dömer ett ganska harmlöst  och mesigt musikprogram. Well, bra tv är det ju hur som helst eftersom jag kollar på skiten.

Här är min idol trots att jag inte inspireras av frisyren i just den här videon:

http://www.youtube.com/watch?v=J924ehHprro

Statist

Kl är 5.30 och jag kom nyss hem från stan kan jag meddela. Inte festat direkt (på låtsas bara). Jag har stått ute i regnet i timtal och varit statist i en av de kommande "Noll Tolerans - Johan Falk"-filmerna. Dyblött, dölänge och dramatiskt hehe... Men också skitkul! Oh yes it was. Jag är nöjd med mitt agerande i form av gående och stående och att se lagom berusad ut. Inte svårt när klockan är 04.00 och man är övertrött.

Phew. Nu är det sova, lär väl vakna i eftermiddag nångång! Får skriva mer om detta imorgon.

Minns ni denna grymma? Nu kommer de nya:

Mer radiosnack

Oj, Nina måste ha haft en intressant och rolig dag! Syftare på det tidigare inlägget. Jag är inte ett dugg avundsjuk! ;)
Men jaaaa Nina, jag måste hålla med! Som sagt, http://www.youtube.com/watch?v=aCmMhzB-0iI .... Sjukt skön låt!

Och när vi ändå pratar P3... SJUKT BRA KANAL... Faktiskt! Jag lyssnar på den varje dag nu för tiden. Och något som ni absolut inte får missa är Fredagsflörten. På fredagarna då såklart vid 15-tiden ungefär tror jag. Jag skrattar högt alltså!

Sov gott nu allihopa! Puss Bella


Radiointervju

Hello there people!

Hur har ni det i solen? Ingen höst här inte, snarare vårväder.

Har tillbringat dagen på stan med kära Max och lilla H. Max som snart kommer bli en "superstar" håller på att få en radiodokumentär inspelad som visar hans steg från 0 till 100. Idag skulle det spelas in hur han är med sina vänner. Självklart ställde man upp ;) Riktigt kul och spännande, vi kände oss som B-kändisar där vi gick genom stan med mikrofon  uppstuckna i näsan och resten av hela utrustningen hehe...

Så förhoppningsvis blir det att ratta in radio P3 senare i höst, förutsatt att Maxi slår igenom då :) Så ehh.. köp hans skiva sen allihopa... Lova! Och Max, om du läser detta: Tönt! Sluta googla på dej själv ;)

http://www.youtube.com/watch?v=aCmMhzB-0iI <---- kolla in Max här


RSS 2.0