Armband

Tjoho i värmen! Hoppas att ni utnyttjat dagen och det fina vädret. Jag själv har solat för fulla muggar! Var även i stan lite snabbt och köpte fina pärlörhängen och ett snyggt armband! Armband är mitt nya måste. Härligt att Nina råkat avslöja att hon köpt det till mig i studentpresent. Hon skrev om det i bloggen till och med har jag för mig!

Nina: Ser du nåt speciellt på mig?
Bella: Ehm... nej?
*Nina viftar med sin arm*
Bella: Aha, snyggt armband...
Nina: Mmmm... Något sånt kan du ju vänta dig på studenten kanske?

http://www.cocoo.se/web/folder.asp?folderID=154 Nånstans där närmare bestämt kanske?!?

Klockor funkar ju det också... (cocoo.se)

image256

Aquolina

Solen gassar och folket dom glassar :p

Idag ska jag på reunion med min gamla gymnasieklass. 5 år sedan var det vi tog studenten, men det känns nästan som igår. Eller snarare, så önskar jag väl att det var igår! Blir så pirrig i kroppen när jag ser årets studenter åka runt på sina flak i stan =)  På torsdag är det Bellas tur. Jag kommer vara lika pirrig då, underbar känsla. Så skönt att vara glad student, så ovetandes om att livet och verkligheten kommer ikapp en väldigt snart. Så var det för mig i alla fall.

Ni får ursäkta att det varit lite kasst med bilder det senaste (bilder på oss då). Har inte laddat över några bilder på datan alls det sista. Och så är man lite lat. Ingen bra kombination det där. Skyller faktiskt på värmen ;)

Såg för nån vecka sen att de fått in Aquolinas Pink sugar-serie på Åhlens. Parfym för kropp och hår, duschkräm, puderpuff o.s.v... Så är du en riktig gottegris som vill lukta sockervadd så satsa på detta. Själv använder jag deras hårmask som är grym! En hårmask funkar som en vanlig inpackning, välbehövligt i sommartider när håret lätt blir torrt och sprött. Doftar underbart av persika och är otroligt dryg (man använder den ju inte heller varje gång man tvättar håret). Visst ser den "go" ut?


image254

image255

skola, stan + tv

Sitter här och gör absolut ingenting. Emelie var här precis och gjorde en fin balfrisyr till mig! Jag ska nog satsa på den! Hon är grym, i både hår och smink.

Innan dess var jag i skolan en stund på textkommunikationen för betygssnack och fotografering till Kungälvsposten. Undra om våra reportage kommer med? Sen blev det stan. Tog en glass med Lisa och Madde i solen för att sedan möta upp Emelie för en fika. Emelie tog världens äckligaste äppelpaj, ursäkta mig men den måste ha varit gammal! Smakade spya i munnen, jag skojar INTE! Köp inte café kosmos äppelpaj med andra ord. Jag själv tog däremot en god morotskaka och hallonsmoothie som vissa genast blev avundsjuka på! ;)

Annars händer inte mkt ikväll. Kollar tv-tabån och hamnar väl framför:

  • 19:30 Vänner
  • 20:00 So you think you can dan...
  • 21:30 Dirty sexy money

  • //B

    image253

    Glada 89:or

    Åh vad härligt! Massa goa glada människor från den gyllene årgången 1989 som är ute och sprider glädje! Och snart är det vår tur. Kära gamla Mimers Hus i Kungälv, haha! Snacka om lustig skola...

    Ikväll var iaf jag och Frida Pettssons student. Fick god tårta på altanen och njöt i det fina vädret! Sommarkänsla! Petter bodde granne med pettson och tog också studenten! Hääärligt! Sofie Klint skulle vi ju egentligen också hinna gratta men hon blev så sen hem till Pettson! :( Vi tänkte i alla fall på dig gumman och hoppas dom får en helt grym kväll!!!

    Idag var jag i skolan en snabbis också. Mimers årliga fältstafett stog på schemat! Våran klass var helt underbart grym!!! Sicket långt försprång alltså... ja, det är nästan skrattretande! Kommer sakna Sp3c lite ändå! :)

    image252

    Skor?

    Gå-in-skor-tajm för mig idag igen. Jag bli galen! Nu har jag ändrat mig igen, tror jag. De jag köpte senast står iaf för tillfället längst ner på listan att bli balskorna, haha! Hur som helst, i skåpet står 4 par vita skor som tävlar om att bli studentskor eller balskor. Både höga och låga och såhär är det.

    Fördel med klack: Benen blir snyggare och det är allmänt festligt helt enkelt.

    Nackdel med klack: Jag får ont, särskilt om man ska stå och hoppa på flaket eller dansa hela natten. Plus att vägen till balen består av flera kilometer kullersten, hehe!

    Fördel med platta: Söta och bekväma, oftast.

    Nackdel med platta: Hmm.... Kanske inte riktigt lika snyggt som klackskor.


    När vi ändå är inne på skor. Se så söta! Rosett och allt! :) Fornarina från asos.com

    image250

    Sånt som gör en glad

    Små saker som kan ge stor glädje. Ett litet msn-meddelande som kan få en att le. Konstigt va? Så lätt och så rätt bara...

    oscar säger:

    hej heeej jaa hej!

    oscar säger:

    saknar dig nina

    oscar säger:

    idag drömde jag att du o jag åkt spårvagn

    Min söta vän oscar mini-älg:
    image249


    Ny vecka

    Har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Man märker som sagt att sommaren är här! Men man får ju hålla "lågan brinnande", eller vad säger ni? Ibland har man verkligen inget alls att skriva om, som nu t.ex. Men ska försöka ändå.

    Kan i alla fall knappt förstå att maj snart är slut vilket betyder att det är dags för de tre underbaraste månaderna: juni, juli, augusti. Visst ska man jobba och slita en del, men först blir det en efterlängtad semester. Jag o S ska bila ner till Kroatien. Så en liten roadtrip genom Europa är vad vi har att se framemot! Blir några stopp (hoppas på fotbolls-EM!) i mysiga städer och byar. Kommer bli wunderbar! Har aldrig varit i Kroatien heller, så det blir ännu en nål att sätta i världskartan haha... Längtar, längtar...

    Men innan dess händer ju andra roliga saker, som Bellas student t.ex. La precis in en beställning på cocoo.se, så Bella varsågod att försöka snoka upp vad din present blir ;)


    Nånstans i Split (dit vi ska i sommar):
    image248





    Klassfest Sp3c

    Igår var det klassfest som stod högst upp på listan. Massa cred till klassens egna festkomité som gjorde kvällen minnesvärd. De hade ordnat med pastasallader, glass och roliga lekar.

    Jag blev nominerad till klassens pricksäkraste och fick alltså tillsammans med Moa och Lisa försöka pricka godisar i en hink genom att spotta ut dem...! Behöver jag nämna att jag förlora hela skiten? Haha...
    Men ptjaa, gick ju inte så bra för Madelene heller! ;) 15 armhävningar mot Nicklas och Jess... Kan tänka mig att du också kom sist, eller? ;) Hihi...

    Sedan blev det dans. Dock mest bara "vårat gäng"... Lite tråk! Det är ju det som är själva grejen på fester?! Eller?

    Kvällens klänning kommer från H&M faktiskt. Ovanligt för mig. Jag hittar aldrig kläder där. Men denna föll mig i smaken.


    image247

    Prom

    Jag har tidigare nämnt att studenten närmar sig men jag har ju nästan glömt att BALEN är innan! :O Jag har knappt hunnit tänka på den och därför inte orkat planera så mycket som jag egentligen önskat. Vad jag vet är att jag ska ha en lilaglansig tubklänning från Oasis (relativt kort), vita skor med kilklack och vit kuvertväska.

    Hur vi tar oss dit är också lite halvt planerat och ganska nice om ni frågar mig. Antagligen har vår vän Anna fixat så att vi får åka med några killar på båt och anlända vackert med den till Marstrand (där balen då är). Limo till bal är uttjatat människor! Båt skall det vara...Yes! Däremot till studentfest går väl limo bra! Hoho! ;);)

    Sen har vi ju frisyr. Förösker leta lite inspiration på nätet men hmm.. Vad tycker ni? Kontaka mig, ring mig, ge förslag till en desperat för guds skull... ;)

    image242

    Skön dag!

    Idag blir en riktigt underbar dag! Ska bara göra kul saker, inget annat hehe...

    Vaknade pigg som en lärka vid kvart i 8 (okej, klockan ringde eftersom jag var tvungen att parkera om bilen innan 8 för att slippa parkeringsböter). Men därefter så blev jag åtminstone pigg. Tog en smoothie framför nyhetsmorgon och gjorde mig redo för en morgonpromenix i det UNDERBARA vädret. Känns som om lite av den värmen som vi hade förrförra veckan börjar komma tillbaks nu! Tack du där uppe bland molnen :)

    Promenaden gick fintfint, såg många roliga saker på vägen som fick mig att skratta. Folk i allmänhet vet ni... Hilarious=) När jag korsade över ett mindre skogsparti tror jag att jag trampade på en död snok eller nåt... Vågade inte stanna och kika efter och ska nog undvika att kolla under jympaskorna. Urk.

    Nu blir det riktig frukost och sen in till stan för en tidig brunch med Josefin, min gamla trogna idrottsklasskompis. Ska bli kul att uppdatera sig med senaste nytt i hennes liv!

    Sedan blir det träning på gymmet med L. För dom som inte vet så pumpar vi rätt rejält på gymmet i dessa dagar. Kul, nyttigt och såntdär.


                      image237

    Sen blir det kvälla och då ska jag träffa söta Angelica för ett glas på nån nice uteservering.

    Jaa detta är en dag att se framemot! Och den börjar ... tre... två... ett.. NU!

    Morgonpromme

    Härliga dag! Blir nog en riktig sådan idag.

    Drack en smoothie till frukost, knöt på mej jympadojjorna för att ta en riktig långpromenad. Blev en cirka 50 minuter lång vandring genom Bagaregården upp mot Redbergsplatsen. Ner mot Olskroken och så tillbaks genom Bagaregården. Har aldrig riktigt tänkt på hur fint det faktiskt är här i krokarna! Kändes som om jag gick utomlands... Ni vet den där speciella känslan man kan få när man går någonstans man aldrig gått förut. Man vill bara upptäcka mer. Lyckan av att solen bränner på näsan. Lyckan av att se alla folk så glada. Lyckan över att få hitta sig själv.

    Just då slog det mej hur litet Göteborg egentligen är, och hur stor världen därute är. Vad mycket mer det finns att utforska...

      Tänk att det faktiskt finns människor som är här just, precis nu:
      image236

    To-do-list

    Inom bloggvärlden sysslas det en del med listor märker jag. Mycket inne- och utelistor. Även sådana här to-do-lists är populära! Så varför vara sen med att haka på trenden? Coolast är ju att vara själva trendsättaren i och för sig... men man får ju ge och ta litegranna så att säga... ;)

    Är dock inte helt grön ;) Ska man utomlands t.ex är det tradition att jag och Frida sätter oss med block och penna i handen. Check, check! Vore ju himlans onödigt att glömma favoritklänningen hemma...

    Veckans TO-DO:

    - Redovisning i rörlig bild
    - Jobb-introduktion
    - Naturkunskapsprov
    - Projektarbete deadline
    - Klassfest
    - Köpa klänning till klassfest
    - Åka till landet, mormors födelsedag
    - Plugga matte + skriva tal + recension

    Yes, precis. Det fetstilta är vad jag prioriterar över allt annat! ;) Godnatt people! //B

    Night out

    Igår hade jag tänkt vara hemma och göra absolut ingenting men istället blev det helt tvärtom. Fick sms av Emelie vid 7-tiden och yey. Jag gillar spontana grejer. Snabbt in i duschen och fixa sig lite. Och det blev ju för roligt vilket inte förvånar mig. ;) Hon brukar få fram de bästa sidorna av mig! ;)

    Love B

    image235

    kyssjohanna.se

    Har inlett denna söndagen med att kolla på gamla repriser av Gossip Girl (dom har tydligen GG-marathon på kanal 5). Senare ska vi fyra storasyster, så det blir kalas, ballonger och hela den biten =)

    Här kommer mina utlovade favoriter från kyssjohanna.se, nätets i särklass bästa smyckesbutik.

    De två första armbanden kommer från One Of A Kind och är populära hos bl.a. Lauren Conrad och Nichole Richie. Riktigt söta och med budskap. Det gillar jag!

    Vidare är det söta Sisters-armbandet, peace-armbandet och peace-halsbandet från märket Dogeared - som är mitt personliga favoritmärke på sidan.


    image234


    Bilder från grillkväll

    Lite bilder från tjejkvällen igår. Den blev väldigt lugn och härlig vilket behövdes efter denna veckan! Lägg förresten märke till min nya jacka när jag sitter med Frida i trädgården. :) Den är i och för sig varken kort eller av jeans som jag skrivit om innan att jag gillar men ptja. ;) Det blev i alla fall grillmys och lite bubbel. Vädret var härligt och maten var supergod. Jag kom lite sent men hann avlösa Madde från grillen en stund iaf! Everything for you! ;) 

    //B

                


    Rachel Bilson

    Fräsch bild på Miss Bilson. Yum.

    Bella
    måste färga håret, nu! Och jag har sagt till henne att ta med en bild på Rachels mörkbruna hår. Hade passat henne perfekt med riktigt mörkbrunt, nästan svart hår. Så Bellas kompisar (om ni läser detta) börja tjata!

    Det är verkligen dags nu Bella!


    image223

    Gina tricot

    Gäsp. Seg lördagsmorgon och förkylningen släpper inte. Måste vara pollen. Ska googla lite på det sen hehe... Eller så får jag väl ta lite av syrrans medicin och se om det blir bättre.

    Hade ju med mig kameran till Sofia igår, men glömde att använda den. Onödigt att påminna sig själv 1000 gånger om att verkligen ta med den då. Men men... Jag och Linda pratade en del om smycken igår, så lägger upp mina favoriter från kyssjohanna.se senare i helgen. Imorgon med andra ord. De har så mycket fint nu, man får passa sig så man inte råkar klicka hem en hel drös.

    Dessa örhängen hade jag på mig igår i alla fall, de är från Gina Tricot. Lite kass bild, men jag tyckte den var "cool" ändå hehe. Och coolhet går före fotografens skicklighet, eller hur?


                         image222


    Koola Anna

    Håller på att göra mig redo för kvällen. Blir som sagt en lugn kväll för förkylda mej.

    Slänger upp en "dagens trasor" från igår.

    Klänning från Koola Anna. Den är från förra säsongen, men använde den bara en gång då. Tycker den passar årets mode bättre  faktiskt.
    "Lacktajts" från H&M.
    Skorna som inte syns är svarta pumps från STHLM DG.

    Vad svårt det är att ta bilder på sig själv i spegeln. Vad dålig bilden blev när jag täker efter haha.... Måste komma på en bra teknik... Hmhm... Ska klura på den i helgen. Ha det nu så fint alla!


                 image221

    Bild på oss

    Just det. Måste välkomna alla nya läsare!

    Igår sköt besökarantalet i höjden (tack till Ebba som länkade till vår blogg!). Får hoppas vi får behålla er alla också (eller hälften av er åtminstone)!? Kommentera gärna om ni har synpunkter eller önskemål, eller vad som helst! Vi jobbar ju på att bloggen ska bli bättre, men än så länge är vi ju fortfarande ganska nya i bloggvärlden. Ändå går det såpass bra för oss, vilket är jättekul! 

    Det ni får läsa om här på bloggen är bl.a:

    - Recensioner (vi älskar att recensera nytestade produkter! Bara att fråga om ni vill veta något om nån speciell vi använder)
    - Mode (våra nya inköp måste vi bli bättre på att dokumentera)
    - Nätshopping (här är vi på hemmaplan, nätsidorna har vi råkoll på)
    - Vår vardag, våra vänner och vår familj (det och de som alltid finns där)
    - Humor (glimten i ögat gäller på denna blogg. Punkt.)

    "Att skriva är livet"


    Somrig och förhoppningsvis välkomnande bild på oss, Nina & Bella:

              image220

    Hello you

    Godmorgon alla!

    Fredag idag, härligt. Själv är jag ganska förkyld och det vägrar att släppa. Suck. Tung i kroppen, hosta och halsbränna. Nån som har bra tips på nån huskur? Det välkomnas varmt!

    Ikväll är det tjejkväll hemma hos Sofia. För mig blir det lugnt mys, ska bli gött. Bara slappa med tjejorna!

    Bjuder på en lite rolig bild från Frankrikes väderleksrapport. Undrar just vad väderflickan säger? =)



                        image219

    Dell inspiron

    Kom ett tidigt födelsedagspaket hemlevererat till mig! Oh så glad jag blev! Fyller ju inte år förrän om tre veckor ungefär, men eftersom S ska vara i Singapore ända fram till midsommar och därmed missar min dag, så blev det ett tidigare paket.

    Fick något som förhoppningsvis kommer göra mig ännu duktigare på att uppdatera bloggen, nämligen en Dell Inspiron. En lila med blommönster på! Påtal om rosigt och blommigt liksom :) Och lila är min favoritfärg, så det kunde ju inte bli en bättre mix! Blev i alla fall helt hopp-och-skutt-glad. Thanks sweetiepie!

    Nu ska det bloggas och skrivas, och msn:as som aldrig förr haha... Kanske borde döpa om bloggen till datanerds.se??


                        
    image218

    Modevisningen

    Hittade en bild på oss hos fashionnerds.se och valde att sno den. Hoppas det är ok, annars blir det skamvrån för mig. Under är en bild på en ring som fick följa med mig hem från Topshop igår. Ursöt. Rosigt och blommigt överlag ska det ju vara i sommar. Det gillar vi skarpt, eller hur?


                    image216
                    image217


    Cykelrunda

    Oh. Se... Jag hittade ett finfint citat, eller vad säger ni? Klockren eller inte? ;)

    One should either be a piece of art, or wear a piece of art - Oscar Wilde

    Nu blir det en cykelrunda härnäst! Tänkte försöka hinna en snabbis till backaplan och Gina tricot. Ni har väl inte missat att det är 50% där idag? Hoppas jag hinner/orkar. Jag behöver basplagg! Enkla linnen till jeans eller chinos hittar man nästintill alltid. :) Nu blir det rusa! Hörs sen!

    image215

    Shoppingtur...

    ... men det blev inget till mej denna gång. Icke sa Nicke.

    Idag var jag (snörvlandes och med en brännande hals) ute och letade present till vår kära storasyster. På söndag blir hon hela 26 år, och det ska naturligtvis firas. Så vad blev det då? Jao. bara jag vet vad som döljer sej i påsen och paketet, no further questions please...

    Det ÄR faktiskt mycket roligare att köpa till andra!


    image214

    Too Faced, lip injection

    Det bränner och svider... Aj aj... Alltid lite tveksam till lipplumpers! Denna funkar garanterat, men till vilket pris? Läpparna blir sprängröda (jag har den genomskinliga nyansen) så man måste använda ett annat läppglans eller stift över om man som jag redan har väldigt naturligt röda läppar. Och om man inte är ute efter überröda läppar då bör tilläggas...

    Det är alltså Lip injection från Too Faced som jag pratar om. Som den produktjunkie man är var jag tvungen att testa. Alltid nyfiken på produkter man hört det viskas om. Och jag kan säga att den är bra, men inte en favorit för mej. Klistriga läppglans (ni vet när det blåser och man står med en hel peruk fastlimmad vid läpparna) är ingen hit för mej!

    Å andra sidan vet jag många som älskar den!

    Finns på bl.a. www.eleven.se, www.nelly.com eller på Grandhuset på Kungsgatan. Kostar mellan 180-200 pix.


    image213

    Topshop med Veckorevyn

    Hemma från en mysig kväll på Topshop! Så mycket härliga tjejer och vilka fantastiska klänningar! Vi blev uppklädda med varsin söt klänning, coola solbrillor, väskor och andra accesoarer. Mycket stylish!

    Dags för lite mingelbilder (lägg märke till bilden på mej och den snygga skyltdockskillen, mjau haha). Tack till Ebba och co för en lyckad kväll!




    image209

    Topshop, klänningsmingel

    Imorn är det dags för Veckorevyns klänningsmingel på Topshop i Arkaden! Hoppas ni anmält er (annars får ni komma ändå hehe)? Era favoritbloggerskor (vi bl.a.!) ska visa upp Ebba von Sydows favoritklänningar inför sommaren 2008. 25% på allt i butiken, där en del av intäkterna går till Stadsmissionens arbete. Hoppas på att få se er där! Kul att jag dragit på mej världens förkylning, men lite snörvlande har väl aldrig skadat på catwalken =)

    Lite snygga klänningar från Oasis sålänge:


    image202

    Fotbollssöndag

    Precis "firat" Manchester Uniteds Premier League seger. Jag, Bella, S och bror var på biljardpalatset och kollade in en av årets största matcher. Spännande! Var skönt att man slapp sitta som på nålar eftersom det inte var Liverpool som kunde ta hem det. S blev glad i alla fall, får väl bli att korka en liten skumpis haha =)

    Just det. Spännande saker pågång i bloggen, så håll er uppdaterade ;)

    asos.com

    Måste skriva ett inlägg om vårjackor! Det är fina grejer det! Särskilt jeansjackor känns väldigt rätt. Det kan nog de flesta lätt rota fram! :) Uppvikta och ganska korta... Hittade massa inspiration på asos.com . Gå in och ta en titt! Vilken kanonsida!

    Vill ha! Vill ha! Ge mig!

    image201

    Present

    ....Fast det lönar sig kanske. Idag kom mamma hem från stan med en present för att jag varit så "duktig", haha! Jo man tackar. Fick tre somriga linnen vilket är perfekt nu i det fina vädret och allt. Kanske kan Nina och Angelika förbereda sig på att få ett för att de vart så snälla och hjälpt mig med skolarbeterna. Hehe, vi får se på det.... ;)

    Nu ska jag ta en paus och köra iväg PET-flaskor och burkar! Panta mera japp! Dock kanske inte bilkörningen är lika miljövänlig som pantningen?! Aj aj... Apropå det - såg på En obekväm sanning i skolan igår. Den var väl sevärd men seg som sjutton.

    Sommar, sommar och sol

    Sommarn är här! Eller vad säger ni? :D Jag har iaf kunnat sitta ute i bikini tre dagar i rad nu! Härligt! Fick dock lite brända axlar men who cares.

    Dock inte en lugn stund. Har jag suttit ute, har böckerna vart med och likaså inne. Jag har ALDRIG haft så här mycket att plugga. Om ni inte tror mig läs maddes blogg: mwahlberg.blogg.se. ;) Men det är helt sjukt. Jag har till och med fått börja prioritera vilket ämne jag vill nå högre betyg i. Jag har försökt att kämpa med allt men idag värkte mitt huvud så enormt och mina ögon blöder i princip. Mår man så, så tror jag resultaten blir halvdana ändå... Som nationella proven i matte C idag! Ni förstår att jag inte sov en blund inatt va. :P Svåååårt!

    image200

    Blåvitt

    Igår kväll var vi på Blåvitt - Kalmar FF. Satt på solsidan med varsin öl i handen och bara njöt! Att andra halvlek blev riktigt spännande och bra gjorde inte det hela sämre. Man fick goa sommarkänslor! Efter matchen promenerade vi hem från Ullevi till Gamlestaden. Tog ungefär en halvtimme, perefkt! Aldrig gått hem innan så, men det var en riktigt härlig promenix.

    Idag blir det aerobics med L och sedan blir det att möta upp grabbarna för mat, dryck och hockey på någon uteservering. Lovely.



    image199

    Chinos!

    Hej alla! Lite uppdatering från skolan - sitter just nu på textkommunikationen och chillar. Eftersom jag inte har så mycket annat att göra (?) så surfar jag lite på chinos! Ett måste i vår/sommar! Detta plötsliga ryck beror på att jag igår hittade ett par chinoliknande militärgröna Fornarina långt in i garderoben. Dom skall helt klart börjas användas flitigare! Me like!

    Dessa är t.ex. från Ellos. Ganska heta va? :) (klicka för större version)



    Too Faced, Diamond gloss

    Andra delen av mitt fantastiska läppglanstest för alla er fanatiker därute ;)

    Nu är det Diamond Gloss från Too Faced som står på tur. Wow! Enligt namnet och beskrivningen ska dina läppar gnistra som flytande diamanter. Jo men visst vettu, tänkte jag. Egentligen är jag inget stort fan av alltför skinande och skimrande läppglans, men har hört så mycket bra om just detta så ville testa! Man är inte sämre att man kan ändra sig.

    Gnistrande läppar - Javisst (ett tag). Inget för dej (mej) som föredrar matta läppar.
    Konsistens - Otroligt mjuk! Inte så klistrig som de läskiga Juicy Tubes.
    Färg: Halvtäckande (mitt är i nyansen lilac).
    Doft: Underbar, "cupcake"-liknande. Kan bli för artificiell för vissa kanske.
    Hållbarhet: Sådär. Försvinner om man äter o.s.v., vilket många läppglans gör. Men med tanke på att man får 13 ml för 135 spänn, så kan man kosta på sig att om-applicera.
    Summan av kardemumman: Jag diggar mitt nya gloss. Nu i sommnar ska jag vara diamantkäftad, så är det bara ;)


                          image196


    Slippa-metoder

    Haha, trots att det var betydligt lättare att sitta ute på altanen och plugga märker jag hur duktig jag är på att smita!


    - Nämen oj, jag glömde ju solglasögonen inne, kanske lättare att plugga om man slipper kisa...?!
    - Kanske också lättare om jag går in och hämtar något att äta på medans jag pluggar.
    - Gud vad törstig jag blev av maten.. In och hämta japp...
    - Jahopp nu kom mamma, sitta och prata lite med henne.
    - Nu förtjänar jag lite paus.


    Kom för övrigt över en rolig bild på Miss Barton... Älsklingsjacka, älsklingsskor och älsklingsväska?! Kul att hon vågar säger jag! De flesta kändisar skulle aldrig kunna tänka sig använda dyra grejer två gånger. Näpp, de hamnar i papparskorgen istället. Onödigt!
    image195

    Vägra skoskav

    Ännu en solig dag! Underbart! Jag är precis hemkommen från skolan men ska väl snart sätta igång och läsa igen. Efter en ångestfylld natt där man vaknar upp 100 gånger om av meningen "varför pluggade jag inte mer" så känns det bäst så. Vi får väl se hur det går...

    Roligare är att jag just nu går in mina oasis-skor. Jag vägrar behöva sätta mig ner och ha tråkigt på grund av skoskav när man är ute. Nej, nu försöker jag bara smita från pluggandet här. Vi hörs sen!


    Wet n' wild läppglans

    Godmorgon polare!

    Som sagt... Igår kom mitt lilla paket från Nelly, hurra! Testar just nu ett av läppglansen jag beställde, nämligen ett från Wet n' wild (ni vet det där sminkmärket som fanns när man var liten). Ganska kul att de kommit med nya produkter nu! Framförallt är dom ju riktigt billiga. 49 svenska kronor fick jag ge för denna produkt! Alla produkter ligger inom den prisklassen.

    Med andra ord hade jag inte jättehöga förväntningar på kvaliteten. Men jag får nog medge att jag är grymt imponerad! Läppglanset är super - hållbart (testade det under ett hårt och svettigt träningspass igår hehe), snyggt, väldoftande (mjuk pepparkaka) och helt enkelt ganska likt andra läppglans i den dyrare klassen.

    Det står även i beskrivningen att läppglanset ska ha "plumping effect" vilket jag inte märker så mycket av förutom att det pirrar lite i läpparna.

    Jag är jätte-jätte-nöjd med mitt köp - puh!


    image194

    Min studentklänning!

    Oh nu kära läsare... Nu ska ni få se nåt som egentligen borde hållas lite hemligt kanske?! Jag vet inte... Vad jag vet är att jag inte hålla mig i alla fall. Blev det lite rörigt där? ;)

    Detta, gott folk, är min i alla fall tillfälliga studentklänning (vi får väl se om jag hinner ångra mig)... hehe, näe men det tror jag inte. Blir nog denna faktiskt! :) Vad tycker ni? *nervös*

    image193

    Good friends

    Idag var vi på vår vän Mikaels konstutställning Mina minnen i biblan. Det var hans projektarbete så jag blev impad. Passar därför på att göra lite reklam också: http://kungalv.se/t/Page____10108.aspx?action=contact

    Denna bilden hade han bl.a. målat av på mig och Madde. Bra vänner håller man fast vid hette den. Och det stämmer ju!


    Måndag ... igen

    image190<----Jag och söta H

    Ännu en hel vecka framför sig med råplugg. Man börjar vänja sig måste jag säga. Men det är väl ungefär såhär resten av arbetslivet kommer se ut ;)

    Vaknat efter en kopp kaffe nu i alla fall. Det behövdes, sen blev det fart på skrivandet kan jag lova. Nästa vecka ska vi (jag och Erika) lämna in första riktiga utkastet på vårt examensarbete. Spännande. Man är lite nervös - godkänd eller ej. Eller kanske VG rent utav ;)

    Var och köpte lite lunch förut och tog en snabb sneakpeak in i Mandel - min och Bellas nya lilla favvobutik. Hittade en finfin liten tunika/klänning (hur många sånna har man nu?) som jag ska önska mej i födelsedagspresent. Japp, ni alla kan ju börja fundera på vad ni ska inhandla åt mej ;) Ni har precis en månad på er, fr.o.m imorgon hehe...

    Väntar nog ett paket från Nelly när jag kommer hem också... Man blir som ett barn på julafton. Får visa er senare i veckan vad det blev. Ett litet, litet paket till mej bara (för att jag pluggar så duktigt haha).


    "Bara så att du vet"

    En tur med Chicko bjuder nästintill alltid på roligheter. Oftast handlar det om snälla kommentarer eller folk som gullar och lockar på henne. Nu precis mötte jag dock på en lustig snubbe...

    Gubben: Det där är en collie, du vet en lassiehund! (skriker)
    Jag: hehe ja, där har du rätt!
    Gubben: Jaa, alltså, vadå? Jag VET att jag har rätt?! Den finns i tre färger, det där en sobel.
    Jag: Ja, jag vet. Det är min hund faktiskt :) 
    Gubben: Det är en vallhund också, bara så att du vet...
    Jag: Mmm, precis...

    Hmm.. Varför trodde han sig behöva ge mig en lektion av min hunds ras? 
    Well well, det var lite skoj, men dom som känner mig vet att jag inte alltid kan hålla minen! ;) 

                       image189

    Min dag

    Jag håller med föregående inlägg - härliga dag!

    Dagen började med frukost på altanen och fortsatte perfekt med att få skjuts till stan för att träffa Emelie. Tack A+A.
    Vi strossade runt lite längs avenyn och solen sken som bara den. :D Emelies solglasögon gick sönder och jag hade inga med mig så det började med att vi köpte det. Jag blev jättenöjd trots att det bara blev första bästa i princip... Härligt! Sen blev det smågrejer, inte ens värt att nämna! onödigt, onödigt!

    Nu är det plugg som gäller för min del. Allt i min romananalys skall utvecklas, kopplas till samhället, till boken eller till modernismen. Jag ska gå in på djupet, hitta samband, göra tolkningar av citat och se om boken ger svar på frågor jag har. Puh!

                                   image188

    Härlig helg

    Haft en mysig söndag i solen! Strosat runt lite på stan, suttit på uteserverig med en jordgubbs-smoothie i högsta hugg hehe och ätit go mat med S. Märker att man blir sämre på att blogga när vädret är så underbart, man sitter inne mindre helt enkelt. Och skönt är väl det...

    Om en liten stund blir det badminton-spelande, vilket ska bli riktigt kul! Behöver röra lite på mej känner jag, det spritter i benen! Kanske blir en liten promenix över till våra "grannar" Johan och Frida sen för att kolla på det rafflande programmet "Sanningens ögonblick". Ja vi får se vad som händer haha...

    Helgen har vart bra i alla fall! Längtar redan till nästa...

    Puss på er!



    image187

    Vår-pics

    Har precis avnjutit vårens första grillmat, mums! Härligt! Blev lite vårbilder i trädgården som vi mer än gärna delar med oss av haha...

    För den nyfikne så kan vi nämna att våra fina tunikor kommer från Indiska hehe ;)


    Dagens humor

    Att jag gillar älgar är väl inget nytt.

    Stora, klumpiga, dumma, långbenta, buffliga och helt underbara.
      Hälge är en charmknutte han! Ohh...


                 image177

    Otursdag

    Ojoj, vilken otursdag igår. Håll till godo! Allt blev fel. Så fel och jag blev så arg att det nästan var roligt i slutet. Jag och Emelie träffas i Brunnsparken. Vi tar spårvagnen till chez och ska precis gå in när Emelie rycker tag i mig. "Gud vad pinsamt bella, min klack gick av"... :O Desperat försöker vi laga skon utan att lyckas. Vi blir tvungna att åka hem till mig för att byta skor. Vi tar nya tag och åker sedan in igen. Väl inne på chez går allt bra. Folktomt dock och vi bestämmer oss för att dra vidare. Väl framme påstår dom att vi inte alls står på listan vilket vi är 100% säkra på att vi gör. ORKA ORKA! Jag vill ta ett snack med vakten men emelie och robin hindrar mig (som tur var) "vi vägrar låta dig skäma ut dig" Haha... Det slutade med att vi hamnade på Burger King... De hade självklart slut på läsk så Emelie fjäskade till oss 2 glassar som "plåster på såret".. "Ohh jag som älskar cola, helvete, jahopp, då vill ja ha två glassar istället" Haha gud, så kul det var ändå...

    Valborg blev i alla fall lyckat! Här är Anna, Jag och Lisaträdgårn... + Malin på andra bilden :)


    Latte <3

    Satt lustigt nog med min latte i hand när jag tog fram dagens GP. På förstasidna står det klart och tydligt "Mjölken och tillsatserna skapar rena kaloribomben....Den som inte äter mindre eller motionerar riskerar att lägga på sig elva kilos vikt på ett år" Hehe härligt det.... Sluuuurp så var den borta! Och senare blir det en till.. Man ska inte lita på allt som står i tidningarna vet ni! ;) Me like latte

                                     image173


    Snabbuppdatering

    Hej igen kära läsare. Jag hinner nog skriva en snabbis innan det bär av till stan för att träffa Emelie. Det var längesen och jag gillar henne! :) Det blir nog chez till och början med för ett glas vin eller två. Ni vet där alla stadens 18-åringar sitter och förfestar. Haha. Jag är inget vidare för just chez, det finns mysigare ställen men men.

    Jag var förresten i stan idag med mammi. Köpte en blå klänning med vita prickar på som jag har på mig just nu. Den är ganska söt ändå! :) Sen blev det en typ av kort vit jacka som jag kan ha över på studenten om det skulle bli kallt när vi springer ut. Sedan blev det ju skor som vanligt. Två pumps, svarta och vita. och ett par låga vita. Skohyllan behövs alltid fyllas på, inte sant?! :)

    Ajaj, vilken tidsoptimist jag är nu då. Nu blir det rusa till bussen. Puss & Kram!


    Ny favvodoft!

    Oooh. Vet ni...? Jag har hittat en ny favoritdoft... *trumvirvel trumvirvel*... ;)

    Britney Spears
    nyaste Believe.

    Jag blev positivt överrakad då jag faktiskt inte vart något större fan av hennes tidigare dofter. Har hennes Fantasy i parfymhyllan men använder den aldrig. Jag vet inte, tycker den är för tung på något sätt. Hmm.. Varför köpte jag den då, undrar ni?! ;) Men jag fick den faktiskt i present av mamma... ;)

    I Vilket fall som helst - här kan ni läsa mer om den http://www.britneyspearsbelieve.com/ Söt sida va? :)

    "The greatest freedom is to believe in yourself"

    Hmm.. Duktigt retuscherade reklampbilder för parfymen dock...

                                       image169

    Lika som bär

    Önskar alla en mysig helg!

    Själv har jag en lista på lite saker jag vill göra (sol och varmt väder krävs för vissa aktiviteter):

    Beachvolley i slottskogen (nån som vill hänga med?)
    Ut och äta med S
    Spela badminton
    Strosa i stan med S + vänner
    Picknick
    Ut och springa

    Sen blir det väl några saker jag måste göra också, som att plugga och städa hehe... Men det är helt okej.

    Här kommer en "Lika som bär"-bild som utlovat. Whitney Port från The Hills är riktigt lik en viss miss Erikson, ni som känner henne ser det nog direkt. Klockrent!


                 image168

    Fredag

    Work work... Skola och sen jobb. Det är min fredag det. Sitter på pedagogen, Erika är och köper fika till oss. Snällt. Jag orkar ju inte röra mig en cm och dessutom måste jag vakta våran data och framförallt våran plats. Konkurrens bland studenterna ska ni veta.

    Helgen blir förhoppningsvis rolig. S kommer hem från en vecka i Norge. Nu ska han vara hemma i en vecka och sen åker han till Singapore och Dubai och jobbar ända fram till midsommar. Missar Bellas student, min födelsedag, min examen och mycket som är "Family-stuff". Jaja, han får se en annan del av världen så det är okej. Tur att jag gillar att vara en ensamvarg ibland haha. Men Bella flyttar säkert in några dagar i alla fall.

    Denna bilden dök upp när jag googlade på ensamvarg: 

    RSS 2.0